Cancan ultimă oră

Andrei Ștefănescu, primele dezvăluiri despre divorț: „Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată”

Publicat: 27 apr. 2021
Andrei Stefanescu si Antonia

În 2019, Andrei Ștefănescu și Antonia își uneau destinele în fața ofițerului de stare civilă și sperau să rămână împreună toată viața. Lucrurile au luat o întorsătură neașteptate și, cu toate că erau o familie completă, cei doi au decis să se despartă. De dragul băiețelului pe care-l au împreună, Andrei și Antonia au decis să rămână în relații foarte bune și să nu-și poarte ranchiună.

După câteva luni de la despărțire, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel de-al doilea divorț din viața sa. Nu e o etapă ușoară, dar era necesară. Lucrurile începuseră să nu mai funcționeze, iar ei nu sunt genul de persoane care să rămână într-o căsnicie de dragul copilului. După mai multe discuții, Antonia și Andrei Ștefănescu și-au spus adio, dar nu pot zice că doar unul dintre ei a fost vinovat pentru ruptura produsă.

„Dacă aș putea să explic…nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura.

Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva.

Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următoare. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a explicat Andrei Ștefănescu la XNS.

Pe 23 noiembire 2020, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, Andrei și Antonia au anunțat separarea.

„Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.
Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.
Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze.

Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan. Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum. Chiar daca nu vom mai parcurge viitorul mana de mana, o vom face umar langa umar pentru binele si fericirea lui Ayan. Tocmai de aceea sa nu va mire ca vom petrece mult timp impreuna si ca vom avea diferite activitati impreuna cu Ayan, familiile noastre si prietenii nostri. In vietile noastre se asterne linistea, de aceea va rugam sa respectati discretia cu care am parcurs lunile acestea. Tot ce am avut de declarat atat eu cat si Antonia se afla in aceste randuri. Va multumim! „, se arată în postare.

 

Comentarii
Adauga un comentariu