Celebritati

Andrei Stoica, pus pe tusa de accidentarea de la «Exatlon»! Se intoarce in Romania

Publicat: 07 mart. 2018
6

La doua luni de la prima proba pe care a sustinut-o la "Exatlon", Andrei Stoica paraseste competitia si pierde sansele de a castiga marele premiu de 100.000 de euro. Cosmin Cernat, gazda emisiunii de la Kanal d, a anuntat, marti seara, ca sportivul nu mai poate continua din cauza unor probleme de sanatate. El s-a accidentat la piciorul stang si se pare ca aceasta ar fi cauza pentru care a cerut sa plece acasa, in Romania.

Numarul celor ramasi in cursa de la "Exatlon" scade pe zi ce trece si nu din pricina eliminarilor, ci a problemelor de sanatate. Cea mai noua victima este luptatorul Andrei Stoica (30 de ani), din echipa "Faimosilor". In urma cu mai bine de doua saptamani, el s-a accidentat in timpul unei probe siacest lucru i-a adus plecarea din Republica Dominicana. “Lipsa vitaminelor si a mancarii se simte. Am slabit foarte mult si am inceput sa resimt fiecare gram de efort pe care il fac. M-am asezat pur si simplu pe banca si mi-a trosnit genunchiul, am ramas blocat. Nu pot sa calc in el, nu pot sa fac nimic. Sper sa-mi revin repede”, povestea sportivul, dar iata ca nu s-a recuperat asa cum isi dorea. Tanarul a tras de el sa mearga mai departe, dar problemele la genunchi sunt foarte serioase si au fost confirmate de Cosmin Cernat, marti seara, la emisiune.

"Am niste vesti pentru voi inca de la inceput. Unul dintre atletii de valoare, de aici de la Exatlon, Andrei Stoica, nu mai poate concura din cauza unor probleme de sanatate. El va veni sa isi ia "la revedere" de la voi inainte sa se urce in avion si sa se intoarca acasa la familie si la prieteni", a spus prezentatorul.

Andrei Stoica, un impatimit al kickboxingului isi pune in pericol si cariera din cauza accidentarii suferite. Sotia lui povestea ca luptatorul are meciuni de sustinut si problemele de sanatate il vor impiedica sa se antreneze si sa intre in ring.

Solista Anda Adam (37 de ani) a parasit si ea concursul in urma cu o luna, cu ruptura de ligament, fiind nevoita sa se opereze la genunchi si sa mearga acum in carje, iar colega ei de breasla, Claudia Pavel (33 de ani), a ajuns in Romania cu sechele.

“Am slabit 6 kg si am probleme cu glezna. Trebuie sa fac un RMN. Am ramas si cu multe semne pe picioare de la muscaturile de tantari”, martuirisea pentru Click, Claudia Pavel. 

sursa

Adauga un comentariu