Coronavirus

Andrei Zaharescu a fost infectat cu tulpina africană de COVID-19. Cum se simte acum

Publicat: 27 iul. 2021
Andrei Zaharescu cu ochelari de vedere
Andrei Zaharescu, fostul sot al Andreei Berecleanu, a fost infectat cu tulpina africana COVID-19

Andrei Zaharescu a fost infectat cu tulpina africană de COVID-19 la începutul lunii iulie. Bărbatul a intrat în carantină din cauza acestei probleme. Fostul soț al Andreei Berecleanu este Consul al României la Cape Town, o zonă puternic lovită de valul al treilea al pandemiei.

Potrivit primelor informații, se pare că toți colegii acestuia s-au infectat cu noua tulpină, iar Consulatul României la Cape Town a fost închis pentru o săptămână.

Andrei Zaharescu a fost infectat cu tulpina africană de COVID-19

Printr-un mesaj lăsat pe pagina de socializare a instituției, actuala soție a lui Andrei Zaharescu a confirmat această informație. Aceasta a scris că întreg personalul consular a fost infectat.

 ”Consulatul a fost redeschis din 07.07.2021. Nu e vorba de reguli de igienă, ci de faptul că tot personalul a fost infectat cu COVID-19”, a scris Cosmina Ionescu.

În ultima lună numărul infectărilor a ajuns la 23.000 de cazuri pe zi în Africa de Sud. Au fost impuse restricții dure, fiind interzisă circulația pe timpul nopții, în intervalul 21:00- 4:00. Mai mult, toate adunările din interior și aer liber au fost interzise și la fel, vânzarea de alcool.

În ceea ce privește gradul de imunizare al populației, acesta este destul de mic. Până acum doar 9% din populație (5,2 milioane locuitori) a fost imunizată împotriva COVID-19, din care 3,9% (3,2 milioane) au primit și a doua doză.

Motivul real al divorțului Andreei Berecleanu de Andrei Zaharescu

Acum 7 ani, Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu (46 ani) formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, cu 15 ani de mariaj. Motivele despărțirii sunt surprinzătoare.

„De multe ori, m-am simțit bărbatul în relație, că eu dețin frâiele și cred că mi-am și dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Fiecare trebuie să rămână în rolul lui inițial”, a declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars.

Ea i-a dăruit lui Andrei doi copii, Eva (19 ani) și Petru (13 ani). După divorț, vedeta TV și-a refăcut viața alături de medicul estetician Constantin Stan. Zaharescu mai are o fiica, pe Catinca (25 de ani), regizoare, din relația cu actriță Oana Mereuta.

Despre relația fostului jurnalist cu copiii săi, Andreea mărturisește: „Copiii sunt produsul părinților. Acest fapt este valabil și pentru Eva și Petru. Ei au trăit alături de tatăl lor toată perioada copilăriei. Acum, în adolescență, le este alături, atât ca sprijin moral, cât și emoțional. De asemenea, primesc toată dragostea noastră, necondiționată, a mea și a soțului meu”.

Vă reamintim că la începutul lunii iulie Andrei Zaharescu a fost infectat cu tulpina africană.

Adauga un comentariu