International

Andrzej Duda, președintele Poloniei, este infectat cu Coronavirus

Publicat: 24 oct. 2020
Andrzej Duda in timpul unei conferinte de presa
Președintele Poloniei, Andrzej Duda, este infectat cu coronavirus

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, este infectat cu coronavirus. Potrivit purtătorului de cuvânt al administrației prezidențiale, în momentul de față starea de sănătate a președintelui este una bună. De asemenea, și purtătorul de cuvânt a intrat în izolare.

„Așa cum i s-a recomandat ieri, președintele Andrzej Duda a făcut un test pentru coronavirus, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Șeful statului se simte bine, suntem în permanentă legătură cu medicii”, a scris Spychalski, pe Twitter.

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a anunţat vineri că întreaga ţară intră în ”zona roşie” începând de sâmbătă. Şcolile primare vor fi parţial închise, cu excepţia primilor trei ani, pentru ceilalţi elevi şi pentru studenţi activitatea urmând să se desfăşoare online.

Piscinele şi cluburile sportive vor fi de asemenea închise, în timp ce restaurantele, cafenelele şi barurile vor putea vinde produse numai pentru consumaţie la domiciliu, potrivit Digi 24.

Orice adunare va fi limitată la maxim cinci persoane, nunţile suspendate şi a fost restrâns numărul persoanelor în magazine, în mijloacele de transport public şi biserici.

Adauga un comentariu