Actualitate

Angajare surpriza la Finante! O avocata sexy controleaza toate achizitiile din institutie – FOTO

Publicat: 11 apr. 2017
@ Are 26 de ani, este venita din Suceava si vrea sa faca cariera in achizitii publice @ Recent, s-a angajat la Finante @ Simpla prezenta in institutie intoarce privirile colegilor @ Vrea sa fie apreciata pentru calitatile profesionale @ „As fi incantata ca lumea sa nu fie interesata de persoana mea. Nu cred ca sunt o persoana care sa trezeasca asa mult interes”, spune Daniela Vasilica Jorea @ Este avocat, membru in Baroul Iasi
 
Considerata una dintre cele mai ermetice institutii, Directia Regionala Generala Finantelor Publice (DGRFP) Iasi a facut recent o mutare surpriza. O avocata in varsta de 26 de ani s-a angajat ca inspector la Serviciul de Achizitii Publice. Daniela Vasilica Jorea, pe langa prezenta cel putin agreabila, a demonstrat ca isi doreste sa se dezvolte si pe plan profesional.

A absovit Facultatea de Drept, vine din Suceava, cu ganduri ca va capata destula experienta care sa o ajute in cariera. Initial, Daniela s-a angajat la Primaria Iasi, tot in domeniul achizitiilor publice. Manata de ideea unui salariu mai bun, s-a transferat la Finantele Publice. Nu vrea sa fie privita ca un simplu obiect, ci ca o persoana capabila sa faca fata cu succes unui program incarcat de munca.

„In momentul in care am luat concursul la primarie m-am suspendat din Barou. Nu as putea sa profesez ca avocat. Postul de la primarie era singurul pe care ma incadram ca vechime, ca studii juridice. Toata lumea stie ca institutia asta (Finante -n.r.) ofera salarii mult mai mari decat primaria. Acesta este principalul motiv pentru care m-am transferat. Oamenii noi vin cu cunostinte proaspete, cu dorinta de munca. As fi incantata ca lumea sa nu fie interesata de persoana mea. Nu cred ca sunt o persoana care sa trezeasca asa mult interes”, a spus Daniela.

Noii colegi de serviciu apreciaza noua achizitie de la Finante. „Am vazut-o, este frumoasa, cred ca va face fata volumului de munca. Nu conteaza doar aspectul, conteaza si inteligenta. Cred ca le are pe amandoua. Insa, mai sunt sefi pe aici care se uita urat. Sper sa se adapteze”, a spus o colega de-a Danielei.

Citeste si : Fetele lui Nichita, bune de maritat
 

Are apartament si masina
 
Conform declaratiei de avere depuse la inceputul anului, Daniela detine un apartament in Iasi, cu o suprafata de 45 metri patrati, achizitionat in 2013. Conduce un autoturism marca Opel Astra, fabricat in anul 2007. Nu are conturi in banca, dar nici nu a contractat credite. Aceeasi declaratie de avere arata si motivul clar pentru care a parasit postul de la primarie. La capitolul venituri a completat suma de 11.900 lei, reprezentand salariul pe 2016 primit de la municipalitate. 
 
Pe Facebook e retinuta
 
Daniela s-a nascut pe data de 21 septembrie 1990, a absolvit Colegiul National „Petru Rares” din Suceava si este licentiata la Facultatea de Drept, in cadrul Universitatii „AL.I.Cuza”. Ii place sa pozeze si sa arate fotografiile pritenilor pe retelele de socializare. Spre deosebire de multe domnisoare de aceeasi varsta, Daniela nu a imbratisat moda „pitipoancelor”. A fost surprinsa in ipostaze decente cu ocazia unor vacante in tara si strainatate. A calatorit in Franta, Anglia, Italia sau Grecia.
Comentarii
 • Maximilian:
  Acuma tot felul de ganduri ma-ndeamna sa-mi dau cu presupusul
  Ele nu stiu deja ca stiu ca dragostea-i raspunsul
  Si da, sunt constient de felul in care suna
  Si da, sunt constient ce fac: muzica buna
  Bariere, incerc sa scap de ele
  Regret ca n-am putut s-o fac si mai devreme
  Ne lovim de probleme in loc sa ne lovim de stele
  Ne punem piedica in timpurile astea grele
  Cand ura sau prostia, ignoranta sau mandria spinteca tot
  Muzica vindeca tot

 • Are cineva numarul de telefon ale acestei domnisoare sunt un baiat an putere am 43 de ani detin gozpodarie an sat glodeni gandului tractor+remorca+vaci 4 la numar teren intabulat la primarie acte tot an regula+acareturi
  Mi-a placut de cum am vazuto sunt un baiat manerat puternic dotat an putere fara probleme medicale
  Va rog sami deistribuiti numarul o sunt cat de curand astept de mult sami unesc destinele.
  Va multuimesc,

Adauga un comentariu