News Flash:

Angajari la stat in Iasi: infirmiere si asistente, numai cu carnet de membru PNL

7 Noiembrie 2013
8789 Vizualizari | 30 Comentarii
Lorin Urcaciu
• S-a ajuns pana acolo incat si pentru un post de asistent medical este necesar sprijinul politic al liberalilor • La niste centre medicale si sociale din judetul Iasi, posturile de asistente medicale, administratori etc. sunt ocupate numai cu recomandare de la consilierul judetean PNL Lorin Urcaciu, mandatat de partid sa se ocupe de problema • La randul sau, acest Urcaciu a fost angajat la Agentia Domeniilor Statului - filiala Iasi fara sa sustina vreun concurs

De la venirea la guvernare a USL se vorbeste de restructurarea aparatului de stat si reducerea numarului de birocrati. Sunt dati afara functionari din institutii dar pe ascuns sunt angajati indivizi cu carnet de membru de partid. Dar ca sa ai o sansa sa obtii un loc de munca, nu este suficient sa te inscrii in orice partid. Daca nu esti membru PNL si te inscrii in PSD sau in PDL, nu ai nicio sansa. Cotidianul BUNA ZIUA IASI a relatat si in numerele trecute faptul ca in institutiile statului se angajeaza pe ascuns numai membri PNL. Astazi vom analiza modul in care se fac angajarile in orasul Harlau de la venirea la guvernare a USL. Astfel, pe data de 17 noiembrie va avea loc un concurs pentru ocuparea a doua posturi de asistent medical la Centrul de Ingrijire si Asistenta din Harlau, care asigura asistenta si ingrijire pentru persoanele cu handicap si batrani. Desi concursul nu a avut inca loc, potentialilor candidati li se spune faptul ca posturile sunt ca si ocupate de rudele consilierului judetean PNL Lorin Urcaciu.

Astfel, unul dintre posturi este rezervat pentru Lorela Ungureanu, sora lui Urcaciu, care astfel va fi promovata de pe functia de infirmiera, pe cea de asistenta medicala, iar celalalt post va fi ocupat de cumnata acestuia, anume Daniela Ungureanu. "M-am dus sa-mi depun dosarul si mi s-a spus sa nu-mi pun niciun fel de sperante, ca ambele posturi sunt pentru rudele lui Urcaciu", a spus o tanara de 24 de ani din Harlau, care are o diploma de asistent medical si este somera.

Pentru acest Urcaciu, ocuparea unor posturi publice prin eludarea practicilor legale de selectare a personalului bugetar prin concurs este ceva obisnuit. La randul sau a fost angajat la Agentia Domeniilor Statului - filiala Iasi fara sa participe la un concurs. Si-a rezolvat problema doar cu ajutorul carnetului de membru PNL. Acum nu-i va fi greu sa-si angajeze rudele la institutia din Harlau, avand in vedere ca este patronata de Consiliul Judetean, condus de Cristian Adomnitei, pupil al lui Fenechiu. "Ce ma intrebati pe mine de angajari? Sora mea lucreaza la Centrul din Harlau din anul 1996. Despre cealalta persoana de care ma intrebati nu stiu nimic", a spus Lorin Urcaciu.

Numai sageti galbene peste tot

Practica ocuparii functiilor vacante exclusiv numai cu membri PNL a fost patentata in actuala guvernare de acest Adomnitei. La Consiliul Judetean au fost angajati numai lipitori de afise. Printre lipitorii de afise din PNL care au fost angajati la CJ se numara fratii Timofiuc Razvan si Catalin (participanti la campaniile electorale ale lui Adomnitei si Fenechiu), Orest Szekely Nagy (implicat impreuna cu Adomnitei in trucarea licitatiilor din dosarul Transformatorul in care Fenechiu a primit 5 ani de puscarie etc). Revenind la orasul Harlau trebuie adaugat ca si celelalte posturi disponibile de la celelalte institutii de stat au fost ocupate de liberali. Astfel, un alt membru PNL, pe nume Cristian Maticiuc, a fost angajat de curand pe postul de administrator al Centrului de Asistenta din Harlau. De asemenea, un alt centru social aflat in subordinea Consiliului Judetean, numit Centrul Hospice, este condus de Raluca Grosu, consilier local liberal al orasului Harlau. Si in institutiile de invatamant din Harlau au fost angajati numai liberali. Recent, Constantin Cernescu, primarul orasului Harlau, a criticat carmuirea PSD Iasi ca nu-l sprijina in numirea unor sefi social-democrati la conducerea unor scoli din Harlau. Dupa aceea Cernescu s-a ales doar cu mustrari din partea sefilor PSD.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

membru pnl lorin urcaciu lorela ungureanu infirmiera timofiuc razvan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (30)

NICO  | #407683
"Numirea RAMONEI MANESCU în fruntea Ministerului Transporturilor a surprins pe liderii USL, dar, ulterior, şi-au dat seama că era poate singura soluţie de avarie care să mai reducă deficitul de imagine al liberalilor acumulat ca urmare a mandatelor dezastruoase ale lui Ovidiu Silaghi şi Relu Fenechiu.
În realitate,RAMONA MANESCU, continuă să dea liber la jaful şi ingineriile de la cele trei companii de calea ferată regizate de locotenenţi ai lui Relu Fenechiu, adică Cristian Ghibu, George Micu şi Valentin Dorobanţu. În plus, ea nu are curajul să-şi asume eşecul privatizării CFR Marfă, şi poate nici nu ar fi chiar fair play. În schimb, pentru Ramona Mănescu nimeni nu este vinovat pentru eşuarea acestei privatizării şi artizanii proastei privatizări în frunte cu Cristian Ghibu sunt nişte îngeri pentru doamna ministru "
Gheorghe.  | #407687
Vi se pare ceva nou angajarea pe criteriu politic si nu de competenta?Sistemul a fost pus in practica de CDR din 1996 si vedeti ca toti au platit cotizatie la PNL.La angajari la APIA cotizatia este de 3000de euro ,competenta zero.
elena doamna  | #407693
Alt loc unde distractia politica e maxinma.Se stie cata spaga a lyat madam neumana ca sa aranjeze angajarile de asistenta...Problema e ca fufa neagra e doar cu gura.
UNU FARA CARNET  | #407695
DAAAAAAAAA ESTE O REALITATE DURA, INCREDIBILA A ROMANIEI. PE VREMEA LUI HITLER CEI CARE NU ERAU NEMTI ERAU EXTERMINATI. ACU DACA NU ESTI MEMBRU PNL CU CARNET TREBUIE SA PLECI DIN ROMANIA. JOS DICTATURA FASCISTA A PNL. LIBIDINOSILOR, JEGURILOR PNL, CORUPTILOR, MITUITILOR, HOTILOR FUTETI'VA IN GURA UNII PE ALTII FASCISTILOR. DUCETI-VA LA CAMPEANU IN SICRIU SI NE LASATI IN PACE. LENIN SI STALIN , BOLSEVICI ... HITLER A VRUT SA FIE SINGURUL STAPAN AL LUMII NUMAI EL SI PANA LA URMA S-A SINUCIS
hihihi  | #407696
Se zice ca cracanata a dus spaga cu gura la director.
adi  | #407698
intr-adevar in anul 2013 avem dictatura fascista. pnl= fascism teroare a romanilor, sa-i omoram, sa fuga ei din tara asta.... impuskati in kapa. va fi o organizatie anti pnl. ei ne obliga pnl-istii scopul organizartiei va fi exterminarea oricarui pnl-ist din tara asta
Fane spoitorul de cadre  | #407707
Mergeti in qula mea de harlauani prosti ca de cand va stiu votati numai lepre comuniste. Ultima data ati mers cu tolul in cap si ati votat usl-a iar acum va pune impozite si pe aerul ******* pe care il respirati. Sa va ia si pielea si sa va manance tiganii care sunt protejati.
iesenii urasc dictatua usl  | #407712
iesenii urasc dictatura usl. PNL-istii trebuie exterminati. SCOPUL PNL ESTE DISTRUGEREA ROMANIEI SI A ROMANASILOR. FARA NAZISM IN ROMANIA,BINEVENITA ESTE INFIINTAREA ORGANIZATIEI DE EXTERMINARE A PNL-ISTILOR-OEL
ion  | #407715
Toate scursurile societatii,toti betivanii si betivane sunt membrii PNL,hotii societatii,rusinea Romaniei.
CJ-IST  | #407731
profilul infractorului, vrem toate pozitiile ,profil, fata - PROFILUL FOTO-DOSARUL infractorului de la cj, mitacoruptie, abuz in srviciu,angajari nelegale, constituirea in grup infractional organizat PNL deturnare de fonduri publice, fraude la banul public, cheltuire irationala , risipa banului public si multe, multe altele
MIHAI  | #407739
IN FIECARE ZI AM GHINIONUL SA TREC PRIN FATA SEDIULUI pnl , locuiesc in zona nu am cum sa evit. KRETINILOR MUTATI-VA SEDIUL IN ALTA PARTE DIN PODU -ROS KA MA SUFOC NAZISTILOR CAND TREC PE ACOLO. VI S-A PUS GAND RAU DE TOATA LUMEA. MUTATI-VA SEDIUL DIN KARTIERUL MEU KA VA IA MAMA DRAKULUIIIIIIIIIIII!!!!!
MIHAI  | #407740
IN FIECARE ZI AM GHINIONUL SA TREC PRIN FATA SEDIULUI pnl , locuiesc in zona nu am cum sa evit. KRETINILOR MUTATI-VA SEDIUL IN ALTA PARTE DIN PODU -ROS KA MA SUFOC NAZISTILOR CAND TREC PE ACOLO. VI S-A PUS GAND RAU DE TOATA LUMEA. MUTATI-VA SEDIUL DIN KARTIERUL MEU KA VA IA MAMA DRAKULUIIIIIIIIIIII!!!!!
MIHAI  | #407743
BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ? BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ? BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ?
MIHAI  | #407746
BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ? BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ? BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ?
MIHAI PENTRU pnl  | #407749
MIHAI PENTRU pnl | 07-11-2013 08:36:34
MIHAI | 07-11-2013 08:32:47
BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ? BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ? BAAAAAAAAAAAAAA MUTATIVA SEDIU KRIMINALILOR DIN KARTIERUL MEU.ATI AUZIT ?
marinica  | #407766
Aviz celor interesati sa angajeze asistente cu carnet PNL.In unele comune iesene avem asemenea specimene,profesioniste in ale bauturii.Ar fi un lucru minunat daca le-ati duce unde a intarcat dracul copchilul si sa avem si noi parte de asistente bine pregatite si fara carnete PNL, bineinteles si fara carente in educatie si comportament.Va multumim anticipat.
MA FU/T IN PLAYBOU+pnl  | #407778
MA FU/T IN PLAYBOU+pnl | 07-11-2013 09:26:46
ASTA PNL-IST SI ACOLITII LUI CARE SI-AU BATUT JOC DE IESENI O SA PLATEASCA RAUUUUUUUUUUUU DAR RAUUUUUUUUUUUUUU,DEJKAPISTTRANBESC, AM SPUS SA VA MUTATI SEDIUL DIN CALEA MEA! SE AUDE PNL-ISTI IMP,UT,ITI?? KRIMINALILOR, HOTILOR, NAZISTILOR, SECURISTILOR, VIERMILOR, HOITRI PADUCHI CARE TRAITI PE SPINAREA NOASTRA.KOMUNISTILOR, BVOLSEVICILOR,
DIDI  | #407788
Treci pe la PNL IASI lesi cotizatia pentru doi ani si devii angajata ca asistenta la una din unitatile sanitare din judet. Este SPAGA ?
ma f/t in pnl iasi  | #407810
da trec ka sa fac pipika si kakauta in pnl iasi, sa borasc , sa borasc, sa borasc in gura pnl iasi
ma f/t in pnl iasi  | #407813
da trec ka sa fac pipika si kakauta in pnl iasi, sa borasc , sa borasc, sa borasc in gura pnl iasi
INA  | #407814
va intreb ceva. de ce mocniti prea mult in voi? viata este prea scurta . de ce trebuie sa induram toate mizeriile astea in propria noastra tara? as spune ca rabdarea are limite, de acum incolo e timpul sa treceti la fapte. luati exemplu de la alte tari care nu tolereaza atat sclavie, umilinta bataie de joc. totul a intrecut masura cu acest PNL/USL. LUATI EXEMPLUL ALTOR TARI SI VETI VEDEA CA TOTUL SE VA SCHIMBA. DAR CELELALTE TARI NICI NU AU SARACIA SI MIZERIA NOASTRA SALARIU MINIM 200 EURO, DACA AR FI IN LOCUL NOSTRU AIA I-AR DECAPITA PE TOTI. ATI VAZUT CU CATA FURIE IES IN STRADA , CEI CARE I-AM ALES TREBUIE SA STIE DE FRICA NOASTRA NU NOI, E NORMAL TACEREA NOASTRA... NE CRED PROSTI, VORBITI CA IN COMUNISM PE LA COLTURI SI ATAT.
asistenta  | #407831
domnule urcaciu si domnule adomnitei si domnilor pnl-isti iasi vreau sa ma inscriu in partidul dvs, pentru carnet dar eu nu am bani acu sa cotizez. LOCUIESC IN DACIA SI VA ROG FRUMOS CA IN LOCUL COTIZATIEI DE MEMBRU PNL SA MA AJUTATI SA VA ADUC MULTE GALETI CU KAKA.T PENTRU FIECARE PNL-IST IASI ACOLO LA SEDIUL VOSTRU , KA SA AVETI IN PERMANENTA CE SERVI PE MASA, VA ROG SAMA AJUTATI CU TRANSPORTUL. ACESTE GALETI KU KA.KAT NU REPREZINTA SPAGA !
asistenta  | #407841
NU VA INTERESEAZA OFERTA MEA? ESTE PROMOTIONALA SI VA ROG EU FRUMOS SA O ACCEPTATI CA ALTFEL O VOI OFERI IN TOTALITATE DOMNULUI CRIN ANTONESCU
ifs-h  | #407908
ESTE POSIBIL CA PRINCIPALUL SEF CARE SE OCUPA CU IMPARTIREA ACESTOR FUNCTII SA RASPUNDA PENAL, EL O STIE FOARTE BINE ASTA, DECI, DOAMNA CU DANSUL DIN 2012 AVEA O EXPERIENTA VASTA CU BOLNAVII DE LA ACEL CENTRU DIN HIRLAU - NU TREBUIA DATA AFARA.
DE ASEMENEA, DOMNUL CERNESCU DE CE SE LAUDA CU MERITE (OBIECTE SIMBOLICE) CAND DOAMNA CU DANSUL LA RUGAT PE ACEST PRIMAR SA - I OFERE LOC DE MUNCA PE RAZA LOC. HIRLAU.
- DE CE PRIMARUL HIRLAULUI ESTE PRIETEN CU GENERALUL I.F. DE LA DGASPC IASI (MAJORITATEA PROBLEMELOR LE ARANJEAZA TELEFONIC).
SĂ VĂ FIE RUSINE CELOR DE LA DGASPC IASI,
agent 007  | #407948
vin niste tampite angajate doar pe pile,interventii care habar nu au meserie,dar mai conteaza?e destul ca una cu 30 ani vechime sa tremure din cauza astora ca da cu ciocu la director...te temi mai rau ca pe vremea lui Ceasca...
RALUCA GROSU  | #408011
Multe creioane am mai ascutit la Maxut la palat, la Pircovaci, si prin paduri pe la cantoane. Costelus ne-o bagat-o primu, la pnl,stefanuca, sefu meu, dar si unu Chirila de la Iasi,saracu, nu putea sa f..., di la noi di la partid.Of mama, mama, iar ma-nHAMA. Mai sunt doua fete pe lista de asteptare, tot pt posturide directoare.Si ele, tot la ascutit creioane muncesc saracutele. Dar se merita, SUNT DIRECTOR!!!!!!!!!
ilie  | #408015
Ne pisam si ne c.a.c.a.m. pe PNL dar nu mai trebuie sa ne c.a.c.a.m. ca si asa are culoarea galbena ca diareea! Atunci sa ne sloba.zim pe PNL. ******* ord.dinare!
ANTONESCU ORDONA  | #408016
Penelisti intariti-va, in curand vom conduce din nou singuri Romania.La Hirlau Cernescu va fi arestat.Raluca Grosu primarita, sau elefantu drujbist,din Parcovaci. Orasenii la sapa cu ei, vor deveni COMUNA PARCOVACI, SAT HIRLAU.
Mentalitate PNL-ista  | #408020
Prigoreanu-gonaciul lui Cernescu, a facut un stadion la Deleni, care, pana la darea in folosinta s-a prabusit.Drumurile sunt facute parca de elevi in practica, bani aruncati sau furati.Dar la aranjari de licitatii si semnarea de contracte paguboase pt primaria Deleni este AS penelistu.
Pt penelisti  | #408023
In alta lume erau lichidati pana la a treia generatie.Nu ne intereseaza smecheriile lor ordinare, dar ne fac viata grea.Acesti hoti de primarii, directii, CJ-uri, etc etc,sunt niste gunoaie retardate.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2581 (s) | 22 queries | Mysql time :0.098399 (s)