National

Angajata in domeniul IT atacata DUR pe Internet pentru ca este prea sexy pentru acest domeniu. Cum arata tanara? – FOTO, VIDEO

Publicat: 19 aug. 2016
1
O tanara angajata a unui firme IT din Marea Britanie a devenit tinta unor atacuri pe Internet, dupa ce a aparut intr-un film de promovare pentru companie, pe LinkedIn. Jayde Phoenix, care lucreaza pentru firma de securitate Foursys, cu sediul in Bury Saint Edmunds, a aparut intr-o campanie online pentru companie fiind imbracata destul de provocator.
In campanie, ea le cerea internautilor sa ghiceasca cate stick-uri USB sunt intr-o vaza, iar castigatorul va lua acasa o sticla de sampanie. Campania nu a avut insa efectul scontat, internautii fiind mult mai preocupati sa o atace pentru felul in care arata si se imbraca la locul de munca.
„Par fals, unghii false, sani falsi, asta e tot ce vad”, a comentat un barbat. „O alta soparla de birou cu sanii falsi, care incearca sa pozeze in „experta” … Singurul lucru la care e experta are legatura cu implanturile de silicon …LOL”, a comentat alt internaut. Deranjata de comentariile de pe Internet, Jayde a postat un video in care vorbeste despre discriminare si despre cat de buna este in ceeea ce face.
Comentarii
Adauga un comentariu