Social

Angajaţi ai CFR, cercetaţi pentru că modificau preţul biletelor după vanzare

Publicat: 15 apr. 2014

Un număr de 18 angajaţi ai CFR sunt cercetaţi de poliţiştii timişoreni pentru fals şi uz de fals, fiind suspectaţi că modificau preţurile tichetelor de călătorie după vânzare, scriind iniţial pe acestea cu un pix cu pastă volatilă un preţ mai mare, decontând apoi o valoare mai mică.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Timiş, citat de Mediafax, 18 angajaţi ai unei companii de transport feroviar sunt suspectaţi de poliţiştii de la transporturi din Timişoara că ar fi falsificat bilete de călătorie,valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 12.800 de lei, scrie cotidianul.ro.

„Cei 18 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 42 şi 52 de ani, ar fi falsificat, în perioada ianuarie 2013 – martie, 368 de tichete de călătorie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.800 de lei. Biletele ar fi fost falsificate de către aceştia prin completarea iniţială cu un pix cu pastă volatilă, cu sume pe care le şi încasau de la călători. Ulterior, aceştia ar fi şters pasta prin încălzirea biletelor şi le-ar fi completat cu alte sume, mai mici, pe care le predau casieriei societăţii” , se arată în comunicat.

Surse din Poliţie au declarat că cei 18 bărbaţi sunt angajaţi ai CFR.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit