National

Angajati Hexi Pharma: Dan Condrea si-a schimbat de curand masina

Publicat: 22 mai 2016
1

Dan Condrea, care a murit intr-un accident rutier duminica seara, si-a schimbat masina in urma cu cateva zile, spun angajati ai Hexi Pharma.

Dan Condrea a renuntat la SUV-ul pe care il conducea de obicei si a inceput sa conduca masina in care era in momentul accidentului. In acte, acest automobil apartine tatalui omului de afaceri.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata, duminica seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Ilfov, pe drumul ce leaga localitatile Buftea de Corbeanca, au anuntat surse din randul politistilor, accidentul fiind semnalat in jurul orei 19.30. Masina condusa de acesta a intrat intr-un copac, impactul fiind atat de violent incat barbatul si-a pierdut viata pe loc. Echipele de salvatori ajunse la fata locului au gasit o victima desfigurata.

Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov a declarat ca exista doi martori ai accidentului. Unul dintre ei se afla la volanul unui autovehicul pe care masina implicata in accident l-ar fi depasit cu putin timp inainte de impact si este audiat, duminica seara, iar cel de-al doilea este un biciclist care trecea prin zona.

Dupa ce se va incheia cercetarea la fata locului, politistii vor dispune si o analiza ADN pentru a se stabili cu certitudine ca este vorba despre Dan Condrea.

Adauga un comentariu