Stiri

Angajatii companiilor mari primesc tigara electronica

Publicat: 19 iul. 2011
Cum bine stim, in mai toate companiile fumatul este interzis. Oamenii, respectiv angajatii fumatori, pierd timp cu pauzele de tigari, uneori lungi si dese. Pentru cresterea productivitatii, multe dintre companiile mari s-au gandit sa le ofere angajatilor fumatori, o tigara electronica.

Noi am fost contactati, de-a lungul timpului, de mai multe companii pentru ofertarea de pachete de tigari electronice pentru angajati. Se pare ca patronii acestora sau managerii, dupa caz, s-au gandit ca oferind angajatilor cate o tigara electronica, ii va motiva pe acestia sa renunte la fumat. De asemenea, in multe companii, li se permite aburitul de tigari electronice la birou, ceea ce a condus la sporirea timpului de munca.

Cum bine stim companiile mari au fost nevoite sa amenajeze spatii speciale destinate fumatorilor. Acum se gandesc ca angajatii lor vor muncii mai bine daca nu vor fi nevoiti sa-si ia pauze de tigara si vor putea pufai linistiti in fata calculatorului, tigari electronice.

Este un lucru laudabil pentru ambele parti implicate in acest proces. Si companiile castiga si angajatii castiga iar pentru o companie, investitia initiala este mica.

Ce ar fi bine de stiut pentru cei care doresc sa-si surprinda angajatii cu astfel de cadouri: modelul de tigara electronica este bine sa fie ales in functie de tipologia fumatorului. Ce tigari si cat de mult fumeaza intr-o zi. Se poate face un chestionar simplu pe care fumatorii il vor completa si astfel se poate trimite o cerere de oferta personalizata. De exemplu, avem 50 de fumatori din care 20 fumeaza tigari lights sub un pachet pe zi si 30 tigari tari peste un pachet pe zi. Astfel noi vom stii sa recomandam pachetele necesare fiecarui tip de fumator.

Un fumator de tigari tari nu va fi satisfacut de un model de tigara electronica destinata inlocuirii tigarilor lights. Astfel eficacitatea proiectului va scadea si nu va veti transforma angajatii in pufaitori nepoluanti de tigari electronice.

Oricum este de retinut, o tigara electronica pentru un fumator, este un cadou minunat!loading...

Adauga un comentariu