Economic Local

Angajatii din Finantele iesene vor avea o surpriza! Adio plimbari si cumparaturi in timpul serviciului

Publicat: 01 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 7 octombrie, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi va organiza o licitatie pentru achizitionarea unor sisteme de control acces in institutie.

Prevederea bugetara este de 156.302 lei, fara TVA, adica 33.000 de euro. Sistemul va fi montat in Administratiile din Iasi, Vaslui, Botosani, Bacau, Suceava si Neamt. La Iasi, sediul din A. Panu va fi dotat cu noul sistem. Mai precis, angajatii vor avea acces doar prin intermediul unei cartele.

Conducerea va sti cu exactitate timpii petrecuti de angajati in institutie. Din cei peste 500 de angajati, vor avea de suferit doar cei care folosesc programul in interes personal. In alta ordine de idei, Primaria Iasi a inceput deja sa implementeze acest sistem, in conditiile in care Consiliul Judetean functioneaza dupa acest model de mai multi ani.

In orice moment, functionarul poate fi nevoit sa completeze o nota explicativa din care sa reiasa modalitatea in care au fost folositi timpii de lucru. In Primaria Iasi, accesul se va realiza prin intrarea principala.

Doar primarul, viceprimarii si consilierii locali vor putea folosi usa din spatele cladirii. Primarul Mihai Chirica a precizat ca prin controlul accesului, pontajul se va putea face pe ore, nu pe zile. Astfel, vor fi depistati angajatii care nu s-au obisnuit cu programul de opt ore.

 

 

Comentarii
 • Oare va folosi cardul de acces si cel mai cel sef profesionist director mondial si international din toate timpurile de la aparitia omului pe pamant si pana in prezent mai ales atunci cand isi petrece timpul din orele de program in anturajul celor din sleahta lui Nica Batman Panificatorul si Nica Echi Lila Asfaltatorul? Acolo sa vezi pontare … in deplasare. Spitul sprit, ceafa ceafa, cascavalul cascaval, veselia veselie, barfa barfa, dregatoria dregatorie, combinatia combinatie, jongleria jonglerie a unor smecheri ajunsi mari oameni de afaceri cu un inalt reprezentant al unei institutii de stat. Frumos, foarte frumos! Asta mai trebuie acum, cartele acces dupa ce a facut cladirea pom de iarna. Poate era mai bine de precizat cine castiga din achizitiile astea directe facute in goana. Poate spune unde trebuie amicul Ax Dinte a tot smenuitorul ghdat cu telecomanda de la mezanin si din orasul TGF.

 • Ax Dinte asta pe numele lui real…Acsinte e mic copil pe linga tătuța Tabacaru si a lui mana moarta CasTelemea Anca Brinza…o țăranca mai mare ca Oaia asta nu exista pe fata Pamintului

 • Montati cartele si la “grajdul” din spatele primariei la persoane fizice??? Acolo aveti un june cîrlan care da cu capu’ si va strica usa

 • Lasa-l tu pe Cirlan, ca asta mai are putin de trait, peste 5 luni e Pastele si il sacrificam. Dar pe buhaiul de DurDurEanu????, ala darima cladirea cu totul la cit cintareste

 • Cel mai smecher dintre toti e palicarul Bomar. De vrei o miscare in sistem se rezova cu Bomar. De nu-ti mai plac colegii de birou se rezova cu Bomar. De nu-ti mai place etajul la care lucrezi se rezolva cu Bomar. De nu-ti mai place clima dintr-un judet se rezolva cu Bomar. De vrei sa pleci din privat si vrei sa ajungi la stat se rezolva cu Bomar, de vrei sa contesti ceva se rezova cu Bomar. La el is toate cataloagele cu oferte. Important sa marchezi, sa sari la cap misto cu haleala sau mancare, sa stai la un fvtai mic si rapid, sa decartezi sau orice altceva ce ar satisface pe Imperator.

 • Vai ce o sa faca vecina mea de servici din spatele primariei care vine la 10 si pleaca la11 .Pleaca saraca ca e chemata de un notar de un coleg de treburi de intins lenjeria.Se lauda colegul ca a trimis purcica la produs.Daca vreti e ieftina cica.

 • Control la averi la finantele persoane fizice ,tin contabilitati ,,cer mita ,,,sunt in stare de ebrietate,,,ce dracu mai vreti se vede ca cineva are grija de ei dau cascavalul,,,sunt niste boschetari mare parte din ei ,,,program nu mai zic,,,averi mascate ,,,parinti,,,frati surori,,,

 • Pt babeta cu tupeu se stie ea
  Fumatul se pune la asta!?de cite ori pe zi
  m a lasat sa astept pe hol ca sa ceee la cafea!! Pofta buna la cafea Si tigara !!!auzi! Babeta
  E voie in institutie fumatul !?
  Treburi importante aveti unde sa
  duce acasa sau la magazin la fizioterapie auuu
  Noi va platim doamnelor acrituri obosite

  Vreau figuri tinere pt impozit sa mi calculeze la firma nu.babete amare smolite cu tigara abia scoasa din gura

Adauga un comentariu