National

Angajații unei pompe funebre au scăpat trupul neînsuflețit al unui bărbat de pe targă – VIDEO

Publicat: 20 sept. 2021
doi bărbați care cară un cadavru într-un sac negru pe o targă
Oficialii Spitalului Județean Arad au declarat că bărbații nu erau angajații spitalului ci ai unei pompe funebre

Un cadavru scos de la morga spitalului județean Arad a fost scăpat de către cei care-l cărau pe targă.

Imaginile incredibile au fost luate de pe camerele de supraveghere din incinta spitalului.

Trupul mortului scăpat de pe targă de către cei care-l cărau

La spitalul județean Arad, camerele de supraveghere au surprins imagini greu de crezut.

Angajații unei pompe funebre din județul Arad, în timp ce scoteau corpul neînsuflețit al unui bărbat pe targă, l-au scăpat.

În imaginile surprinse se poate observa momentul de neatenție al acestora în care cadavrul alunecă de pe targă. După incident, oamenii îl ridică pe bărbat de pe jos și-l așează înapoi pe targă pentru a fi dus la o casă funebră.

Referitor la imaginile apărute îspațiul public precizăm că cei doi bărbați nu sunt angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Sunt reprezentanți ai unei firme de pompe funebre cu care familia a încheiat contract pentru preluarea corpului.
Conform protocolului, angajații spitalului, după întocmirea formalităților legale, predau corpul neînsuflețit firmei/persoanelor desemnate de către familie, pentru ridicarea si transportarea acestuia”, a precizat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgențe Arad.

Videoclipul poate fi consultat aici. 

Imagini de coșmar la Spitalul Județean Reșița

Din edițiile trecute ale Cotidianului „BZI”, amintim un caz în centrul căruia se află Spitalul Județean Reșița. Pe imaginile publicate de un pacient din Spitalul Judeten Reșita se vede condițiile pe care le au pacienţii.

Managerul spitalului a dat vina pe sistemul medical pentru felul în condițiile pe care le au în spital.

„Știm că este mizerie în spital, recunoaștem ce se întâmplă în spital. Eu sunt managerul arătat cu degetul, care ocupă acest post de câteva săptămâni, sunt probleme vechi. Spitalul are datorii de miliarde, nu s-au făcut investiții de 30 de ani, clădirea e din 1957, insalubră de-a dreptul. În 20 septembrie m-am adresat Ministerului Sănătății cerând un spital modular. În Caraș-Severin, pnă acum o săptămână erau doar două spitale Covid – cel din Reșița și cel din Caraș. Secția de penumologie unde sunt făcute fotografiile a fost mărită la capacitatea maximă de 70 de paturi din vară, atunci când nu eram director. Pe acea secție au fost preluați toți pacienții cu Covid de toate categoriile, indiferent de vârstă și patologii, cu afecțiuni renale, cardiace, inclusiv cu afecțiuni psihice. Sunt categorii de pacienți care ar trebui tratați cu îngrijiri speciale.

Condițiile nu sunt cele mai bune. Avem personal medical redus, pe jumătate bolnav, care intră în ture de dimineață până seara. Aceiași medici se succed la două zile pe liniile de gardă”, a explicat atunci managerul.

Bătrână de 90 de ani legată de pat de asistente

Și Institutul Matei Balș din Bucureşti a fost ținta unor acuzații grave la sfârșitul anului trecut. O pacientă a înregistrat situația de acolo și a postat-o pe rețelele de socializare. Conform filmulețului, femeia este legată de pat de către asistente şi în salonul cu pricina cadrele medicale nu trec la pacienţi cu zilele.

După postarea clipului, asistentele au certat femeia care s-a plâns de întreaga situație dar au început să vină mai des.

Comentarii
Adauga un comentariu