National

Angajator din Bucuresti: Iti dau SALARIU de 1000 de euro daca faci SEX cand AM EU CHEF

Publicat: 20 mart. 2014
1

Om de afaceri doresc o persoana pentru postul de asistent manager/secretara, pentru a ma ajuta in domeniul administrativ. Nu necesita experienta.” La prima vedere, anuntul de angajare pare unul banal. In realitate, s-a dovedit a fi vorba despre un angajator din Capitala dispus sa ofere un salariu de 1.000 de euro pentru munca de birou si, mai important, pentru relatii sexuale cand are el chef. O cititoare a sesizat Ziarul Ring ca, dupa ce a aplicat la un job de secretara pe internet, a primit un raspuns halucinant din partea angajatorului: in fisa postului sunt incluse si relatiile sexuale cu seful cand acesta are chef.

Anuntul de angajare le-a starnit curiozitatea reporterilor „ring” care, sub acoperire, au incercat sa se angajeze pe respectivul post. Dupa ce am trimis un CV si o fotografie, a urmat o discutie prin SMS-uri intre angajator si posibila secretara.

Citeste si: UMILINTA maxima. A devenit TOCATOR uman de hartii, dupa ce a castigat un proces pentru concediere ilegala

„Salariul este de 1.000 de euro pe luna (…), dar sa stii ca, pe langa relatia profesionala, imi doresc si una intima”, a fost prima reactie a angajatorului. Apoi a explicat ce inseamna relatii intime: „Sa facem dragoste… sex cand simt nevoia”. Ulterior, a venit invitatia la interviu… la el acasa, unde urma, inca din prima seara, „sa ne cunoastem… sa facem si dragoste. Sunt un baiat serios. Sunt casatorit si nu vreau sa ma afisez. Am o garsoniera unde ma simt eu bine” .

Contactat telefonic, angajatorul, care ni s-a recomandat drept Ionel Munteanu, ne-a explicat ca jobul prevede totusi, pe langa relatiile intime atunci cand simte nevoia, si munca propriu-zisa de secretara. Bonus: poate sa ii conduca masina de lux. „Trebuie sa mergi la banci, sa iei extrasele, sa le duci la contabila. Sa analizezi cereri de oferte, sa ridici caiete de sarcini cand trebuie sa mergem la licitatii la Ministerul Agriculturii, ca noi lucram cu ei, facem importuri pentru agricultura. Doar cu mine va trebui sa intretii relatii intime, nu si cu altii”, a spus acesta. Doar 2.500 de lei pe contract, restul, „la negru” Ionel ne-a spus ca firma lui se numeste Azo Construct Team. Am verificat la Registrul Comertului, insa numele acestuia nu figura printre asociati. Confruntat cu faptul ca, in acte, nu este el patronul firmei, asa cum pretinde, barbatul a spus ca, de fapt, sunt mai multi asociati si chiar a furnizat numele unuia dintre asociatii firmei, spunand ca el este administatorul.

Citeste si: O fosta sportiva este cea mai sexy bugetara (Foto HOT)

Ulterior, a oferit si detalii despre salariu si sarcini: „1.000 de euro, 2.500 de lei pe contractul de munca, iar restul ti-i bag pe card direct. Dar tu ai sa fii permanent cu mine. N-o sa dai explicatii la nimeni si, oricum, relatia intima ramane doar intre noi doi”. Intrebat de cate ori pe saptamana ar dori sa intretina relatii sexuale cu noua angajata, angajatorul a raspuns ca „de cate ori ne vine”. Intalnirile amoroase ar urma sa aiba loc doar la garsoniera lui, pentru ca este casatorit si nu doreste ca asociatii sai sa afle si sa fie santajat mai tarziu.

Mai mult, s-a aratat dispus sa ne ofere si o dublura a cheii de la garsoniera pentru „nebunii”. In cele din urma, reporterii „l-au informat pe angajator ca a fost obiectul unei anchete jurnalistice, motiv pentru care acesta le-a multumit si le-a urat o seara buna.

Citeste si: Victor Socaciu se iubeste cu fosta secretara

Adauga un comentariu