Local

Angajatul ApaVital care a murit in timpul programului a fost inhumat. Odata cu el au fost ingropate si intrebarile familiei

Publicat: 03 feb. 2016

@ In urma angajatului de la ApaVital mort in timpul programului raman multe semne de intrebare @ Este sau nu cineva vinovat pentru moartea barbatului? @

Ieri, angajatul ApaVital care si-a gasit sfarsitul in timpul programului a fost inhumat. Inconjurat de familie si cativa colegi de munca, Baciu Costel a fost dus pe ultimul drum. Inmormantarea a avut loc la Cimitirul Sfintii apostoli Petru si Pavel din Iasi. In urma barbatului a ramas familia indurerata si multe intrebari. Nici pana astazi nu se stie daca iesanul a murit dintr-o greseala, sau daca asa i-a fost sortit. Cert este faptul ca, familia a ramas cu multe semne de intrebare. Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat cu fiul barbatului, dar acesta, indurerat, nu a putut oferi prea multe detalii.

„Am vorbit cu tata la ora 5:20, inainte sa plece la serviciu. Seara (joi), a venit obosit de la munca, el a stat zece zile acasa… dar nu ne-a spus ca se simte rau. Apoi, vineri m-a sunat mama si mi-a spus ca tatei i s-a facut rau si a ajuns la spital… apoi m-a sunat si mi-a spus ca a murit. Mama crede ca daca cei de la SMURD l-ar fi luat la spital, poate ar fi avut vreo sansa. Nu stiu ce sa spun, el a semnat… Era incapatanat cand venea vorba de mers la medic sau de pastile”, a declarat Mihai Baciu, fiul barbatului decedat.

Intre Ambulanta si SMURD

Va reamintim ca, vineri dimineata, angajatului ApaVital Iasi i-a venit rau cand era in timpul programului si a lesinat pe strada. Colegii din jurul sau au sunat de urgenta la numarul unic 112 pentru a cere ajutor, insa au avut de asteptat. Costel Baciu, in varsta de 57 de ani, avea probleme cu inima, insa nimeni nu a prevazut ca aceasta putea fi ultima data cand il vor vedea. Vineri dimineata, in jurul orei 08:20, Costel Baciu a lesinat in strada, in timp ce era in programul de lucru, urmand sa participe la o lucrare care trebuia efectuata pe Calea Chisinaului nr. 22. Cand au vazut ca barbatul se prabuseste, colegii sai au chemat un echipaj al ambulantei. Dupa ce a fost apelat numarul unic 112, in jurul orei 08:24, in aproximativ 15 minute a sosit un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD), pentru a acorda primul ajutor. Barbatului i-a fost aplicat un pansament la nivelul fruntii, unde se lovise in momentul in care a lesinat, iar dupa alte 15 minute, in jurul orei 08:55, echipajul SMURD a parasit locatia, fara insa a transporta pacientul la spital. Barbatul a iesit pe picioarele sale din masina SMURD, semn ca starea sa era una buna, insa echipajul medical trebuia sa prevada faptul ca in orice moment starea acestuia se poate inrautati, mai ales dupa ce barbatul le-a explicat ca are probleme cardiace. Apoi s-a prabusit din nou in strada, de aceasta data la fata locului deplasandu-se insa o ambulanta, care l-a preluat si dus la spital, insa totul a fost in zadar.



loading...

Adauga un comentariu