Stiri

Angela Similea a pierdut TOATA AVEREA, iar acum a luat o DECIZIE IMPRESIONANTA

Publicat: 07 oct. 2019

Angela Similea a ramas vaduva in 2011, iar de atunci problemele au inceput sa curga pentru indragita artista. A pierdut un apartament din cauza datoriilor, iar recent a pierdut si procesul in favoarea cumnatului, Gabriel Surdu.

Pentru a pune punct acestor greutati, Angela Similea, in varsta de 72 de ani, a plecat in America unde isi  petrece timpul in preajma stranepotilor, asa ca pune presiune pe Grace, nepoata ei, de care este foarte atasata, sa faca mai repede copii.

Grace are 22 de ani si este o tanara incantatoare, care stie ce vrea de la viata. O contributie importanta in dezvoltarea ei ca om a avut-o chiar bunica, artista fiindu-i de multe ori a doua mama.

”Este cea mai importanta femeie din viata mea. Este iubitoare si generoasa. Angela m-a invatat sa fiu cinstita, sa iert si sa muncesc mult pentru viitorul si fericirea mea”, a marturisit Grace pentru sursa citata, in singurul interviu pe care l-a acordat vreodata despre bunica sa.

Intre cele doua s-a creat o relatie speciala. Potrivit apropiatilor, artista isi doreste un stranepot de la Grace, care este foarte indragostita de o buna perioada. O incurajeaza sa devina mama si s-a angajat sa-i fie aproape, sa o ajute sa-si creasca bebelusul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit