Magazin

Angelina Jolie, prima aparitie publica dupa operatia de dubla mastectomie

Publicat: 02 iun. 2013
1

Angelina Jolie s-a intors pe covorul rosu la 18 zile dupa ce a dezvaluit ca a suferit o operatie de dubla mastectomie.

In varsta de 37 de ani, Angelina Jolie a pasit pe covorul rosu la premiera filmului World War Z in Londra, Marea Britanie, unde a fost primita ca o eroina de admiratori. Actrita i-a fost alaturi partenerului ei Brad Pitt care are rolul principal in blockbusterul despre o invazie de zombi, regizat de Marc Forster.

„Sunt aici pentru Brad. Sunt mandru de el” a declarat Angelina care a primit de la fani la premiera jucarii de plus si mesaje de felicitare pentru decizia luata.

Pe 14 mai, actrita a dezvaluit ca este purtatoarea unei gene defectuoase BRCA1 care ii mareste riscul de a face cancer mamar si ovarian si din aceasta cauza a recurs la operatie de dubla mastectomie.

„Personal, nu ma simt mai putin femeie. Ma simt puternica, deoarece am facut o alegere grea care nu imi diminueaza feminitatea in niciun fel” a martusit atunci actrita, castigatoare a unui premiu Oscar.

Angelina Jolie a petrecut perioada de recuperare in urma interventiei incepute in februarie 2013 pregatindu-se sa regizeze drama „Unbroken”, un film despre povestea de supravietuire a unui soldat in timpul Celui De-Al Doilea Razboi Mondial, bazat pe cartea lui Laura Hillenbrand.

Actrita si-a facut duminica aparitia pe covorul rosu intr-o rochie neagra si lunga alaturi de Brad Pitt care i-a numit decizia de a se opera drept „una eroica”.

Brad Pitt si Angelina Jolie sunt impreuna de sapte ani si au sase copii: trei adoptati – Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam – si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008, scrie protv.ro

Adauga un comentariu