Cultural

Anghel Damian și Lia Bugnar au rămas în relații bune după ce s-au despărțit. Ce mesaje și-au transmis cei doi pe rețelele de socializare

Publicat: 21 sept. 2022
Anghel Damian si Lia Bugnar
Anghel Damian și Lia Bugnar au rămas prieteni după ce au decis să pună punct relației lor de iubire.

Anghel Damian și Lia Bugnar au rămas în relații bune după ce s-au despărțit. Aceștia au trăit mai bine de 8 ani o frumoasă poveste de dragoste, însă au decis să se despartă. Cu toate că nu mai formează un cuplu, regizorul Anghel Damian și actrița Lia Bugnar au rămas prieteni și colaborează pe plan profesional. Iată ce mesaje și-au transmis cei doi pe rețelele de socializare.

Anghel Damian și Lia Bugnar au rămas prieteni după despărțire

Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu nu doar pe plan profesional, ci și în viața privată. Cei doi s-au iubit mai bine de 8 ani, însă au decis să se despartă. Anghel Damian și-a găsit fericirea alături de frumoasa artistă Theo Rose, iar vestea că cei doi au o relație i-a surprins pe mulți.

Deși s-au despărțit, Anghel Damian și Lia Bugnar colaborează în continuare și au rămas în relații bune. Mai mult, Lia Bugnar nu a dorit să comenteze prea mult noua relație a fostului iubit, dorind să păstreze discreția.

,,Eu nu am făcut nicio declarație ever privind viața personală. Dacă dumneavoastră îmi arătați interviuri în care povestesc despre viața personală, eu le mănânc. Chiar nu simt nevoia să știe lumea, nu am nicio treabă cu genul ăsta de situație.”, a transmis Lia Bugnar.

În prezent, Anghel Damian și fosta iubită au rămas în relații bune și se susțin pe plan profesional. Aceștia se văd destul de des, având în vedere faptul că au mai multe proiecte împreună.

Anghel Damian iubește din nou și radiază de fericire alături de Theo Rose. Artista i-a uimit pe fani când a recunoscut că s-a despărțit de Alex Leonte, cu care a avut o relație de mai mulți ani și plănuia să se căsătorească.

Un alt cuplu din showbiz-ul autohton care s-a destrămat a fost cel format din Andrei Ștefănescu și soția sa, Antonia. Cei doi au ajuns la divorț însă păstrează legătura de dragul copilului lor. Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și-a refăcut viața și se bucură din plin de rolul de mămică.

Ce mesaje și-au transmis cei doi artiști în mediul online

Deși nu mai formează un cuplu, Anghel Damian și Lia Bugnar au rămas în relații bune și nu ezită să își transmită mesaje pe rețelele de socializare, fapt care stârnește multe întrebări printre internauți. Recent, Anghel Damian a postat un mesaj pe rețelele de socializare, împărtășind cu fanii săi experiența pe care a trăit-o de curând la Sarajevo, la premiera filmului „Oameni de treabă.”

Regizorul a postat și o fotografie în dreptul mesajului, iar reacțiile celor din online nu au întârziat să apară.

„Fotografia asta a fost făcută după 15 ore de plimbat prin aeroporturi, zboruri anulate, îmbarcări respinse și aproximativ 7 ore de somn cumulate din ultimele 50. Când, în sfârșit, am ajuns la Sarajevo, m-au luat pe sus și m-au dus la ședința foto dinaintea premierei filmului. Protocolul de premieră te obligă să semnezi portretul la ceremonie – un fel de automângâiere narcisiacă – și el să rămână expus până a doua zi, când va fi înlocuit de alt portret: un alt actor, din următorul film în premieră.

O metaforă sublimă pentru viață și profesie. Azi ești în ramă, mâine ești scos de acolo și poate peste un timp ești pus din nou, numai ca să fii dat jos ceva mai târziu. Cel mai important în tot procesul ăsta e să rămâi tu, să știi exact cât ești și cine ești și să înțelegi că atât cel din ramă, cât și cel dat jos sunt o ficțiune.”, a scris Anghel Damian pe Instagram.

Printre cei care au reacționat la fotografia și mesajul acestuia s-a numărat și fosta iubită, Lia Bugnar, care a avut doar cuvinte de laudă pentru faimosul regizor.

„Ești perfect și cu ramă, și fără. Defectul pozelor e că surprind doar exteriorul, noroc cu privirea care lasă un pic din frumusețea dinăuntru să se vadă. Bravo, să tot faci și să te bucuri!”, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Anghel Damian și Lia Bugnar au rămas prieteni după ce au decis să pună punct relației lor de iubire. Cei doi colaborează pe plan profesional și se susțin reciproc.
Adauga un comentariu