Sport

Anghel Iordănescu e sigur că Gică Hagi ar fi spus „DA” echipei naționale! Mesajul dur pentru FRF

Publicat: 06 dec. 2019

Anghel Iordănescu a fost supărat pe decizia celor de la FRF, care nici măcar nu l-au întrebat pe Gică Hagi dacă vrea să preia banca echipei naționale. Fostul selecționer al României este convins că „Regele” ar fi acceptat să fie noul tehnician al „tricolorilor”.
Întrebat ce părere are despre numirea noului selecționer, Mirel Rădoi, Anghel Iordănescu a explicat:

„Avem un selecționer, cu bune, cu rele, iar cei din Comitetul Executiv l-au votat. Trebuie susținut. Dar regret că nu l-au pus pe Gică, măcar să îl fi întrebat. La fel și Dan Petrescu. Sunt, în momentul de față, antrenorii care puteau să preia naționala. În ceea ce privește antrenorii din România, sunt patru sau cinci care ar putea ajunge la naționala mare”.

Ce spune reputatul antrenor despre absența lui Hagi

Anghel Iordănescu a abordat și subiectul absenței lui Hagi de la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020:

„Mai important pentru mine decât tragerea la sorți era ca Hagi să fie întrebat dacă își dorește să antreneze naționala. Postul de selecționer era mai important pentru el decât invitația pentru tragerea la sorți. Sunt sigur că Hagi își dorea să revină la națională, sunt convins că și accepta dacă i se propunea”, a mai spus Iordănescu pentru ProX.

Răzvan Burleanu, scrisoare deschisă pentru Gică Hagi

Hagi a afirmat că nici măcar nu ar fi văzut tragerea la sorți și consideră că nu ar trebui să vorbim despre o posibilă grupă, în condițiile în care noi nu suntem calificați încă.

„Vi s-a zis să se evite întrebarea? Asta trebuia să fie întrebarea, nu unde pleacă Rivaldinho. Da, e adevărat, nu am fost invitat. Trebuia să vă dau răspunsul. Nu era logic? Așa, fiecare a scris ce a vrut, cum a vrut. Da, e adevărat, nu m-au invitat! Dar nici măcar nu era obligatoriu. Fiecare gândește ce vrea, face ce vrea. Asta e, așa s-a gândit. Întrebați-i pe cei de la federație. Cei care conduc și cei care au făcut totul, întrebați-i pe ei de ce. Eu sunt acolo, la Constanța și muncesc”, a declarat Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român au tuturor timpurilor, la conferința de presă de la finalul meciului Botoșani și Viitorul.

Răspunsul FRF a venit într-o scrisoare deschisă publicată de Răzvan Burleanu.loading...

Comentarii
  • Nene Puiule, te mira? Gica Hagi, cu exprimarile lui „spumoase”,uneori, isi face bine treaba si, in plus, este PATRIOT, fata de multi cu ifose de „academicieni”, cu diploma la „facultatea” din cantina fabricii. Fata de toti acesti neica nimeni el este cu adevarat…REGE. Ori, sa fii PATRIOT, in Romania de azi, este INADMISIBIL cercurilor globaliste, „not politically correctness”

Adauga un comentariu