Telefoane mobile

Angry Birds Space, avanpremiera in exclusivitate pe Samsung Galaxy Note

Publicat: 12 mart. 2012

Samsung si Rovio prezinta Angry Birds Space in premiera pe terminalul Galaxy Note, in cadrul Samsung Blogger Lounge de la festivalul South by Southwest. Ca partener oficial al lansarii, Samsung ofera in avanpremiera oportunitatea de a juca Angry Birds pe Galaxy Note, inainte de lansarea oficiala a jocului.

Angry Birds Space este prezentat pe Samsung Galaxy Note, dispozitivul care ofera cele mai bune experiente de divertisment in miscare. Samsung Galaxy Note este dispozitivul perfect pentru gaming, avand un ecran HD Super AMOLED de 5.3 inchi si procesor dual-core care asigura rularea lina si rapida a jocurilor.

Pentru a celebra succesul global al lansarii Samsung Galaxy Note, o noua categorie de dispozitive mobile, toti utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy vor primi oferte speciale in noul joc.

Pentru toti utilizatorii de Samsung Galaxy, jocul Angry Birds Space va avea un nivel exclusiv Samsung Galaxy Note. In plus, prin intermediul Samsung Apps si Google Play, toti utilizatorii de dispozitive Samsung Galaxy vor primi gratuit „Danger Zone„, un pachet special cu 30 de nivele incitante, care in mod normal putea fi achizitionat in interiorul aplicatiei.

Aceasta oferta va fi disponibila incepand cu 22 martie, odata cu lansarea Angry Birds Space.loading...

Adauga un comentariu