Stiri Turism

ANM a revizuit prognoza! Anomalii meteo: vremea in Romania pana pe 7 octombrie

Publicat: 08 sept. 2019

ANM (Administratia Nationala de Meteorologie) a revizuit prognoza meteo si ne anunta care sunt anomaliile meteo. Desi ne aflam in luna septembrie, temperaturile continua sa fie la fel de crescute. Meteorologii ne informeaza cum va fi vremea pana pe 7 octombrie.

Saptamana 09.09.2019 – 16.09.2019

Valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice acestui interval in cea mai mare parte a tarii. Exceptie va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va incadra in limite normale.

Precipitatiile vor fi in general excedentare in jumatatea de vest a tarii si vor fi apropiate de normalul climatologic al saptamanii in restul teritoriului, cu o posibila tendinta deficitara in sud-est.

Saptamana 16.09.2019 – 23.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai coborate decat cele normale pentru aceasta saptamana in cea mai mare parte a tarii, exceptand partea de sud-sud-est a teritoriului, unde temperaturile medii vor fi apropiate de normal.

Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile nord-estice si in la munte, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Saptamana 23.09.2019 – 30.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile sudice si apropiate, in general, de cele specifice perioadei, in restul zonelor.

Regimul pluviometric va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari.

Saptamana 30.09.2019 – 07.10.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile sudice si sudestice, iar in rest se vor incadra in general in limitele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru aceasta perioada in majoritatea regiunilor, cu un posibil deficit usor in sudvestul si sud-estul teritoriului.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit