Stiri si curiozitati

Anomalii descoperite in Triunghiul Bermudelor

Publicat: 04 ian. 2015
3
O echipa de cercetatori a studiat timp de 10 ani apele de langa Triunghiul Bermudelor.

Oamenii de stiinta au descoperit recent langa Triunghiul Bermudelor alte anomalii: suprafata apei era acoperita de o mare varietate de virusuri. Acestia nu sunt periculosi pentru oameni, fiind interesati doar de bacteriile oceanice, potrivit Realitatea TV.

O echipa de cercetatori condusi de Craig Carlson, de la Institutul de Oceanologie Bermuda, au analizat zona, timp de 10 ani. 90% dintre virusurile descoperite de acestia la suprafata apei sunt necunocuti pentru stiinta, arata concluziile cercetarii lor.

Vezi si Misterele din Marea Diavolului

Sute de persoane, nave si avioane au disparut, de-a lungul timpului, in Triunghiul Bermudelor. Zona misterioasa este inconjurata de zvonuri si suspiciuni in legatura cu activitatea ei supranaturala. Cunoscut si ca Triunghiul Diavolului, zona este situata in Nordul Oceanului Atlantic si este definita de punctele Bermuda, Florida si Puerto Rico.

Vezi si Ce este Triunghiul Bermudelor?

Reputatia dubioasa a regiunii a inceput in decembrie 1945, cand zborul 19, un escadron format din 5 bombardiere ale armatei americane a disparut in timpulul unui exercitiu de rutina, pe timp de pace. Înainte sa piarda legatura radio, conducatorul zborului a fost auzit spunand: „totul arata ciudat, pana si oceanul. Întram in ape albe”. Cei 14 membri ai echipajului si navele lor nu au fost gasite niciodata. O echipa trimisa pentru a investiga disparitia suspecta, formata din 13 oameni, si-a pierdut urma in acelasi loc, consolidand astfel faima stranie a Triunghiului.

Triunghiul Bermudelor se crede ca ar fi responsabil pentru disparitia misterioasa a 50 de nave si 20 de avioane din ultimul secol, potrivit Armatei SUA.

Adauga un comentariu