Securitate

Anonymous compromite armata americana – vezi datele noului atac

Publicat: 13 iul. 2011

O noua lovitura din partea grupului de hackeri Anonymous a fost aplicata autoritatilor americane: 90.000 de date de acces la posta electronica ale personalului militar din Statele Unite.

Informatiile vizeaza conturile de email ale unor cadre din armata americana si au fost dezvaluite deja pe Internet, initiativa purtand semnatura de-acum celebrului grup de hackeri, relateaza Webnews.

Asaltul informatic pune la grea incercare sistemele de securitate ale autoritatilor din SUA, demonstrand vulnerabilitatea acestora intr-un sector de maxima importanta pentru echilibrul intregului sistem de organizare american.

Mozaicul militar compromis cuprinde date vizand accesul la posta electronica a personalului militar din cadrul SOCOM, US CENTCOM, Departamentul Apararii, Marina Militara, Air Force, Departamentul Sigurantei Interne si alte importante segmente purtatoare de emblema americana.

Potrivit sursei citate, Anonymous a reusit sa sustraga peste 4 GB de cod provenind din serverele companiei Booz Allen Hamilton, unitate care furnizeaza servicii web catre numeroase institutii importante de peste ocean.

Pentru moment, Pentagonul nu a lansat o declaratie oficiala cu privire la acest eveniment, dar potrivit estimarilor, daunele provocate sunt mai mult decat ingrijoratoare, subliniaza sursa.loading...

Adauga un comentariu