Eveniment-Social

Ansamblul Palas organizeaza super petreceri de Revelion

Publicat: 26 dec. 2012

Congress Hall Palas, Fenice, Cafe Papillon, Boltile Domnesti si Play Again sunt locatiile cosmopolite ce garanteaza distractia in cea mai frumoasa noapte de peste an.

Cei care doresc sa se lase invaluiti de spiritul rafinat al anilor ’20 sunt asteptati la Congress Hall Palas. Intr-un decor elegant, iesenii vor petrece un Revelion memorabil. Acordurile formatiilor „The Groovies” si „Heaven” si momentele de dans ale trupei „The Sky” vor purta invitatii in atmosfera balurilor de altadata.

In plus, „mini – studio-ul” anilor ’20 va fi decorul retro ideal pentru fotografii de neuitat. La miezul noptii, oaspetii pot sa-si indeplineasca o dorinta, lansand un lampion alaturi de persoana draga. Congress Hall Palas isi va delecta invitatii cu cele mai fine gustari reci si preparate culinare, pregatite dupa retete aparte.

Un ambient incantator ii asteapta pe iesenii care vor sa inceapa Anul Nou la Fenice Palas. Dansuri orientale, muzica live, artificii si preparate de cea mai inalta calitate sunt ingredientele care vor aduce buna dispozitie la petrecerea de Revelion de la Fenice Palas.

Cafe Papillon propune iesenilor sa treaca in anul 2013 inconjurati de mister. Tematica petrecerii de Revelion este balul mascat. Pe langa meniul apetisant, organizatorii au pregatit numeroase surprize pentru invitati. Accesoriile obligatorii pentru aceasta petrecere sunt mastile elegante.

Boltile Domnesti organizeaza noaptea dintre ani in atmosfera Iesilor de altadata.

Nostalgicii sunt asteptati la un Revelion plin de farmec, acompaniat de muzica specifica perioadei interbelice. Preparatele ii vor face pe oaspeti sa se simta adevarati „bon viveuri”.

Play Again propune o altfel de petrecere in noaptea dintre ani. Petrecaretii vor putea sa joace bowling, biliard si sa asculte hiturile momentului alaturi de prieteni.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit