News Flash:

Antibiotice incepe plata dividendelor

23 Iunie 2009
779 Vizualizari | 0 Comentarii
Antibiotice incepe plata dividendelor
• De dividendele cu o valoare bruta de 0,016 lei pe actiune vor beneficia actionarii companiei, persoane fizice si persoane juridice inscrise in Registrul Actionarilor pana la data de 11 mai 2009

Compania ieseana de medicamente Antibiotice SA a anuntat ca incepand de maine, 24 iunie, va incepe distribuirea dividendelor aferente anului financiar 2008. De dividendele cu o valoare bruta de 0,016 lei pe actiune vor beneficia actionarii companiei, persoane fizice si persoane juridice inscrise in Registrul Actionarilor pana la data de 11 mai 2009. Dupa cum anunta reprezentantii companiei iesene, modalitatile de plata sunt variate. Transferul se poate face prin virament bancar, intr-un cont bancar in lei, deschis la o banca din Romania. Actionarii care opteaza pentru aceasta varianta trebuie sa transmita la Antibiotice SA codul unic de inregistrare si codul fiscal, copie dupa documentul care atesta calitatea solicitantului de reprezentant legal al societatii si copie a actului de identitate a reprezentantului legal. Persoanele fizice trebuie sa trimita o copie a actului de identitate. De asemenea, trebuie trimis codul IBAN al contului, banca si sucursala bancii unde este deschis contul si copia documentului din partea clientului, din care sa rezulte imputernicirea persoanei juridice custode, pentru incasarea dividendelor acestuia, atat pentru persoanele juridice, cat si cele fizice. Prin mandat postal vor putea primi banii numai actionari ce detin pana la 5 mii actiuni. Astfel, actionarii persoane fizice care nu detin conturi bancare vor putea solicita in scris plata dividendelor, printr-o adresa la Antibiotice, unde vor trimite si copia actului de identitate si sa specifice clar unde doresc sa primeasca banii. Actionarii care doresc pot sa vina direct si la sediul companiei iesene, de luni pana vineri, intre 9.00 si 14.00, cu actul de identitate in original. Pentru actionarii decedati, mostenitorii vor prezenta certificatul de deces si certificatul de mostenitor, ambele in copii, alaturi de actul de identitate al mostenitorului. In cazul actionarilor persoane fizice si juridice nerezidente, care au rezidenta intr-un stat cu care Romania are incheiate conventii de evitare a dublei impuneri, pentru a beneficia de aplicarea cotei de impozit mai favorabile, vor transmite la sediul societatii certificatul de rezidenta fiscala original sau copie, eliberat de catre autoritatea competenta din statul sau de rezidenta, alaturi de traducerea legalizata de organul autorizat din Romania, in original.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2597 (s) | 24 queries | Mysql time :0.149550 (s)