International

Antivaccinist mort la doar 27 de ani, după ce a refuzat să fie tratat

Publicat: 25 ian. 2022
Luni după-amiază au fost internați și mama, fratele și iubita celui mort de coronavirus

Un antivaccinist din Italia a murit la doar 27 de ani, după ce a luptat, în spital, să nu fie tratat. Și-a smuls aparatul pentru respirație asistată, ba chiar s-a ascuns într-o încăpere să nu fie găsit. Acum, familia lui e în spital, cu Covid, în stare gravă.

Tânărul în vârstă de 27 de ani din Terracina, regiunea Lazio, Italia, antivaccinist convins, a murit din cauza unei embolii pulmonare la spital după ce și-a smuls aparatul pentru respirație asistată și a refuzat orice fel de tratament. Pe măsură ce starea sa se agrava, tânărul s-a ascuns într-o încăpere din apropierea spitalului. A fost nevoie chiar și de carabinieri pentru a-l găsi, scrie La Repubblica.

Istoria se repetă și COVID-19 îi amenință întreaga familie, antivaccinistă și ea

Tatăl său, nevaccinat, în vârstă de 55 de ani, este în stare gravă în spital. Intubat, a fost transferat de urgență la policlinica Umberto I din Roma.

Luni după-amiază au fost internați și mama, fratele și iubita celui mort de coronavirus. Ca și victima, nici ei nu s-au vaccinat.

Consilierul pentru sănătate din Lazio, Alessio D’Amato, urmărește cu atenție evoluția situației.

„Sper că vor ieși din această situație. Este vorba de o întreagă familie care nu a fost vaccinată și care, prin urmare, riscă foarte mult. Vă reamintesc încă o dată: este important să vă vaccinați”.

În România, o femeie care era intubată la ATI a născut un copil perfect sănătos

O femeie în vârstă de 40 de ani care era însărcinată, a stat internată două luni la Terapie Intensivă în Timișoara, din cauza virusului COVID-19 și a născut o fetiță perfect sănătoasă. Fetița poartă numele mediului care a îngrijit-o pe mamă, Adelina.

„Era o pacientă gravidă în 22 de săptămâni, care, ulterior, a ajuns cu sarcina la 30 de săptămâni. A născut, fiind intubată și ventilată mecanic. Din fericire, atât ea, cât și fetița sunt bine. Mămica a plecat acasă marți. Fetița este încă în spital pentru că mai trebuie să câștige un pic în greutate, dar este bine. Câștigă în greutate, dar este bine”, a declarat medicul care a avut grijă de mama și fătul ei.

Judecata soților Ceaușescu
Comentarii
Adauga un comentariu