Local

Anton Hrib, secretarul ÎSP Pimen a murit astăzi la Iaşi. Nea’ Toni, aşa cum îl ştiau toţi, a pierit fulgerător

Publicat: 08 apr. 2021
Anton Hrib a murit
Anton Hrib a murit

Astazi, 8 aprilie 2021, Anton Hrib, fostul secretar al ÎPS Pimen, s-a stins din viață la Iași. Nea’ Toni, așa cum era cunoscut de prieteni, s-a stins fulgerător după ce a stat internat câteva zile.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Cimitirului Eternitatea din Iași iar sâmbătă, 10 aprilie, de la ora 12 va fi condus pe ultimul drum. Nea’ Toni era un pasionat de artă iar de-a lungul timpului a lucrat alături de nume sonore cum ar fi Patriarhul Teoctist Teofan, Preafericitul Daniel, iar în ultimul timp a fost alături de ÎPS Pimen la Suceava.

Comentarii
  • De ce nu spuneti cauza mortii? Anton Hrib a murit dupa vaccin oameni buni!!! S a raportat deces de la vaccin la Iasi astazi? Sau pentru ca este vorba despre “Pfizer” nu trebuie pomenit nimic? Cautati cauza mortii, probabil a murit de inima, nu? Nu i s-a facut autopsie. Cum se poate asa ceva?

  • Medic sub acoperire, Şoşoaco ce esti sau Şoşocule ! Ce-ti mai place scandalul. A murit si gata. Intra-ti-ar covid-ul in plamani sa te saturi! Cred ca e de vina cipul din vaccin, nu? Ce zici ? Sigur asta e! De ce nu te muti in jungla ? Acolo nu ai nevoie sa fii vaccinat.

  • Dumnezeu să-l odihnească în pace .Îmi pare nespus de rău că ați plecat asa repede de lingă noi.Ati fost un vecin deosebit.

Adauga un comentariu