National

Antonescu: Am idee ce contine documentul dat de Basescu liderilor europeni, dar nu spun

Publicat: 14 dec. 2012
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca are idee ce contine documentul pe care presedintele Basescu l-a dat liderilor europeni, dar ca nu spune, informeaza Mediafax.

Antonescu a fost intrebat de ziaristi daca are idee ce contine documentul pe care presedintele Traian Basescu l-a dat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, cu ocazia summit-ului de la Bruxelles.

„Am, da”, a raspuns Antonescu.

La insistentele jurnalistilor privind continutul documentului, liderul PNL a raspuns: „Nu va spun”.

Presedintele Traian Basescu a spus ca le-a dat liderilor europeni, printre care presedintele CE, Jose Manuel Barroso, presedintele PE, Martin Schulz, si presedintele Frantei, Francois Hollande, un document „in interesul Romaniei”, fara a preciza insa ce contine acesta.

Basescu a fost intrebat de jurnalisti despre faptul ca in imaginile de la fotografia de familie a Consiliului European a fost vazut dandu-i un document presedintelui PE, Martin Schulz, el raspunzand ca a fost dorinta sa sa se vada acest lucru.

„Cum credeti ca eu ma duceam la fotografia de familie cu un document fara sa vreau ca acest lucru sa se vada? Daca vroiam sa nu se vada, i-l dadeam lui Martin Schulz in Consiliu”, a afirmat Basescu, refuzand insa sa precizeze ce contine documentul.

Basescu a mentionat doar ca acelasi document l-a tranmis si lui Barroso si Hollande, dar si altor lideri europeni, si ca era „in interesul Romaniei” ca acel document sa ajunga la acestia.

Presedintele a fost intrebat daca era referitor la aderarea la spatiul Schengen, insa a negat acest lucru.

Comentarii
Adauga un comentariu