National

Antonescu avertizeaza PSD: Daca inlatura PNL si nu castiga Presedintia, atunci pierde si Guvernul

Publicat: 20 feb. 2014
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani, iar daca PSD nu va castiga Presedintia, va pierde si guvernarea.

Citeste si Antonescu, raspuns la afirmatia lui Ponta: O declaratie in dulcele stil Ponta

„Daca PNL este acum nevoit sa intre in opozitie, nu mai intra pentru 4 ani, poate ca nici nu intra. Poate ca intra pentru doua saptamani, pentru doua luni, pentru sase luni. Pentru ca e un lucru clar: daca astazi PSD decide sa incalce votul romanilor, votul dat noua cel putin, sa inlature un partener care i-a fost perfect loial si care l-a facut pe Victor Ponta prim-ministru si l-a tinut pe Victor Ponta prim-ministru, si i-a dat partenerului, ca vorbim de Victor Ponta, ca vorbim de PSD, mai mult decat poate sa manance un om sau chiar o vietate omnivora. Dupa toate aceste lucruri daca PSD nu castiga Presedintia, e foarte clar ca pierde si Guvernul„, a afirmat Crin Antonescu intr-o emisiune la Realitatea TV.

Citeste si Ponta: Inteleg decizia lui Antonescu de a candida in afara USL, nu isi asuma guvernarea

El spusese anterior ca, „in opozitie, PNL va fi opozitia”.

Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca PNL are numarul necesar de parlamentari inclusiv pentru initierea unei motiuni de cenzura.

Citeste si ANUNT SOC! Ponta: Antonescu va candida singur la prezidentiale!

Adauga un comentariu