National

Antonescu, intrebat daca a mai incercat sa vorbeasca cu Ponta: Ar fi deja hartuire. Nu vreau sa risc

Publicat: 23 feb. 2014
1

Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, duminica, intr-o conferinta de presa la Deva, daca a mai incercat sa il contacteze pe Victor Ponta, spunand ca nu si adaugand: „Asta ar fi deja hartuire, nu vreau sa risc”.

Intrebat daca a incercat si in cursul acestei zile sa il contacteze pe liderul PSD, Crin Antonescu a raspuns: „Asta ar fi deja hartuire. Nu vreau sa risc… Nu, nu mi-a raspuns intre timp”.

Citeste si Crin Antonescu: Am renuntat la cererea de desfiintare a USD

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca in cursul zilei l-a cautat pe Victor Ponta pentru a vedea daca mai este cazul sa aiba o intalnire, avand in vedere ca el va fi plecat din tara luni, dar ca deocamdata nu a reusit sa ia legatura cu premierul.

”Eu l-am cautat pe domnul Ponta ca sa vedem daca este cazul sa ne mai intalnim sau nu, avand in vedere ca eu de luni voi fi plecat din tara. Deocamdata, nu am reusit sa luam legatura. De incercat, am incercat”, afirma Antonescu, intrebat daca a vorbit cu Victor Ponta.

Citeste si CRIN ANTONESCU si mesajul fara precedent la adresa lui VICTOR PONTA

El a spus ca, din punctul sau de vedere, este oricand la dispozitia lui Victor Ponta, considerand ca este cazul sa aiba o intalnire.

”Din punctul meu de vedere, oricand stau la dispozitia domnului Ponta si l-am sunat pentru a vedea daca domnia sa crede ca este cazul sa mai vorbim. Eu cred ca este cazul pana in ultimul moment, avand in vedere ca luni plec din tara”, a mai spus Antonescu.

Citeste si Intelegeri SECRETE Antonescu – Basescu – Iohannis

Sursa: mediafax.ro

Comentarii
  • PENTRU MINISTRUL TRANSPORTURILOR :
    ATI INCEPUT UN PROCES DE SCHIMBARE , DE INSANATOSIRE DAR V-ATI OPRIT .
    NU STIM CARE ESTE CAUZA , DAR NOI SALARIATII DE LA CFR CALATORI VOM LUPTA PANA LA CAPAT SI VOM FOLOSI TOATE “ARMELE” PERMISE DE LEGE CA SA VA DETERMINAM SA CURATATI PUTREGAIUL ADICA CONDUCEREA DE LA CFR CALATORI.
    NU POTI SA FI PLATIT DIN BANI PUBLICI CU PESTE 9000 DE EURO LUNAR + BONUSURI SI SA RAPORTEZI PIERDERI DE PESTE 400 MILIOANE DE LEI LA FINELE ANULUI 2013 , SA DEVALIZEZI SOCIETATEA INTR-UN RITM AMETITOR DE RAPID DUPA BUNUL TAU PLAC MAI MULT SA DAI DOVADA DE AROGANTA MAXIMA COMBINATA CU O FRUSTRARE NATIVA , DAUNATOARE UNUI MANAGER LA O SOCIETATE DE STAT.
    DA, DOAMNA RAMONA MANESCU , ATI GHICIT , ESTE VORBA DE MANAGERUL “SMART” DOROBANTU VALENTIN , CARE NU MAI NECESITA ABSOLUT NICIO DESCRIERE.

Adauga un comentariu