National

Antonescu, intrebat daca e iminenta o ruptura in USL: „Ma tem ca DA”/ Ponta: „Daca vrea sa rupa USL, sa rupa, eu nu vreau”

Publicat: 16 dec. 2013
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, asazi, daca este iminenta o rupere a USL dupa Anul Nou daca vor continua disputele, el raspunzand: „Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da”.

Antonescu a fost intrebat daca este iminenta o rupere a USL dupa Anul Nou in contextul in care acest gen de lucruri, care privesc disputele in USL, continua.

„Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Dar cata vreme suntem in activitate, ca sa spun asa, cata vreme lucrurile care tin de guvernare, de legislatie se desfasoara normal, si salut in sensul acesta faptul ca PSD a inteles sa retraga Legea amnistiei sau sa o amane sau ce fac dansii cu ea, dar in orice caz sa nu mai fie agenda, incercam sa mergem inainte”, a replicat Antonescu, potrivit agentiei de stiri Mediafax.

El a mai fost intrebat daca vede o cale de impacare cu Victor Ponta in acest moment.

„Pe mine nu ma mai intereseaza impacari, nu ma mai intereseaza prietenii, cand se ajunge la asa ceva nu ne mai putem pune asemenea probleme. Pe mine ma intereseaza insa sa salvam decenta. Pentru ca daca lucrurile capata aspecte patologice, cu 12 oameni care erau…deja te sperii. Vreau insa sa fim decenti”, a replicat Antonescu.

Liderul PNL a fost intrebat, la plecarea din biroul de la Senat, daca va discuta luni cu premierul Victor Ponta sau daca il va astepta.

„Iar avem declaratii a caror veridicitate trebuie sa o verificam. Am avut Rosia Montana, votez ca premier, nu votez sau invers. Bun, am trecut. Am avut telefonul ala nenorocit, care nu s-a dat. Am vrut sa o acopar. Povestea asta, care ia o turnura biblica, cu 12 persoane. Chiar sunt alarmat, nu vreau sa insist. Sa ne spuna, cum ii spunea dansul domnului Basescu, sa scoata stenogramele, care erau aia 12? Zau, chiar pare o situatie trista, nu vreau sa mai comentez. Acuma ca vine sa vorbim, nu. Nu stiu despre asa ceva”, a declarat liderul PNL.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, astazi, raspunzand afirmatiilor lui Crin Antonescu despre ruperea USL, ca daca liberalul vrea sa rupa alianta, atunci sa o rupa, precizand insa ca el nu isi doreste acest lucru.

„Daca vrea sa il rupa, sa il rupa (USL – n.r.). Eu nu vreau”, a spus Ponta, intrebat despre afirmatiile lui Antonescu.

Intrebat despre faptul ca Antonescu a vorbit despre posibilitatea ruperii USL in conditiile in care atacurile continua, Ponta a spus: „Foarte bine, sa nu mai faca declaratii, nici in interior si nici afara, sa nu mai faca declaratii neadevarate. Eu nu am nicio problema. Eu nu am facut decat sa va lamuresc asupra unor neadevaruri spuse de domnia sa”.

Comentarii
  • In ce tara traim ?
    „…Iata insa ca un alt „locotenent” al lui Fenechiu, directorul de la CFR Calatori, Valentin Dorobantu, are acum toate sansele sa il detroneze pe Micu din fruntea schemei prin care compania de stat este impinsa in ghearele falimentului.

    A smenuit mersul trenurilor!

    O schema similara a fost folosita si de catre „rivalul” de la conducerea CFR Calatori, numai ca Valentin Dorobantu s-a dovedit si mai diabolic in „pasarea” catre firmele de casa ale lui Fenechiu a rutelor de transport. Practic el a smenuit mersul trenurilor, pentru a putea astfel declara nerentabile anumite curse si a le transfera operatorilor privati, care acum scot bani frumosi de pe urma lor.
    Asta ca sa nu mai vorbim de cursele de navetisti catre marile orase, unde orarul este decisiv pentru profitabilitatea lor. Numai ca, dupa cum se sustine in mai multe denunturi, Valentin Dorobantiu ar fi bagat cele mai bune curse la cele mai nepotrivite ore.”

Adauga un comentariu