National

Antonescu: Mie nu-mi place sampania, beau doar cand sunt obligat. S-ar putea sa o fac

Publicat: 11 iun. 2012
1
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi, inainte de sedinta USL, raspunzand unei intrebari, ca in privinta sarbatoririi succesului la alegerile locale, lui personal nu-i place sampania si o bea doar cand este obligat, informeaza agentia de stiri Mediafax.
Liderul PNL a fost intrebat daca a pregatit sampania despre care presedintele PSD, Victor Ponta, afirmase ca va fi asigurata de Antonescu, dupa ce va deveni sef de stat, pentru sarbatorirea scorului obtinut de USL la locale.
„Mie nu-mi place sampania, beau numai cand sunt obligat. S-ar putea sa o fac”, a replicat Antonescu.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca duminica seara reprezentantii USL nu vor sarbatori nimic, dupa inchiderea urnelor, iar liderii locali ai celor trei partide din USL vor ramane in teritoriu pentru a avea „grija de voturi”.
Ponta a fost intrebat cum se va sarbatori duminica seara rezultatul alegerilor locale, dupa inchiderea urnelor.
„Nu sarbatorim nimic in seara aceasta, nu vine nimeni din tara, toata lumea sta si numara voturi, pentru ca ceea ce au facut in 2009 adversarii nostri politici pot sa faca si acum, asa ca nu sarbatorim nimic, nu vine nimeni in Bucuresti, toata lumea sta si are grija de voturi”, a spus Ponta.
El a fost intrebat cand va fi deschisa sampania. „Dupa prezidentiale”, a replicat liderul PSD.
Adauga un comentariu