National

Antonescu multumeste PSD pentru colaborare: Nu as spune chiar ca e o placere sa facem afaceri cu dumneavoastra

Publicat: 04 mart. 2014
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, le-a multumit, luni, in plenul Parlamentului, social-democratilor pentru colaborare, precizand ca nu ar putea spune ca e „o placere” sa faca „afaceri” cu acestia, dar si ca face un apel sa inceteze cu afirmatiile ca-i asteapta pe liberali sa se intoarca in Guvern.

Citeste si Liviu Dragnea: Regret gestul lui Antonescu, a fost la nervi

„Dupa ce am avut cinstea sa va asigur ca vom vota impotriva acestui Guvern, permiteti-mi, domnule prim-ministru si colegi parlamentari din PSD, multumindu-va pentru colaborarea noastra in acesti ani – nu as spune chiar ca e o placere sa facem afaceri cu dumneavoastra – dar trebuie totusi sa va multumesc„, le-a spus Antonescu social-democratilor, de la tribuna Parlamentului.

Citeste si Schimb de replici acide intre Antonescu si Blaga

El a facut in acelasi timp un apel la PSD sa inceteze cu afirmatiile legate de faptul ca ii asteapta pe liberali sa se intoarca in Guvern.

Citeste si Ponta: Blaga si-a confirmat porecla de „buldogul de catifea”

„Incetati cu lucruri care nu sunt demne de partide mari, de partide parlamentare, de oameni politici adevarati. Incetati sa spuneti ca asteptati sa ne intoarcem, incetati sa spuneti ca lasati usile deschise la Guvern. Aflati, acceptati si invatati, ca exista si onoare si ca exista decizii politice care se respecta”, a mai afirmat liderul PNL.

Adauga un comentariu