National

Antonescu: PNL va face o propunere pentru presedintia Senatului

Publicat: 07 mart. 2014
1

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat vineri ca liberalii vor face o propunere pentru presedintia Senatului, dar a adaugat ca aceasta va fi stabilita in urma unui vot al grupului parlamentar, ce ar urma sa se desfasoare la inceputul saptamanii viitoare.

Crin Antonescu a fost intrebat, in cadrul unei conferinte de presa de la Constanta, ce parere are despre posibilitatea ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu sa ocupe functia de presedinte al Senatului, precizand ca nu este problema PNL, pentru ca Tariceanu nu mai face parte din randul liberalilor.

Citeste si Traian Basescu: Ponta, Antonescu si Dragnea vor plati factura minciunii

“Iarasi o problema care nu ne priveste. Domnul Tariceanu este independent, nu mai e membru al Partidului National Liberal. PNL va propune propriul sau candidat, desi putem estima ca nu avem majoritate. Domnul Tariceanu nu are nicio legatura. Daca domnul Tariceanu, intr-un costumas rosu, va fi sustinut de catre PSD, poate se va inscrie si in PSD, e problema domniei sale, iar, nu comentez chestiunea asta. (…) PSD poate face si inregistrari cu domnul Zgonea, il poate propune si pe domnul Tariceanu, nu incalca nicio lege, nu ne deranjeaza”, a raspuns Crin Antonescu.

Citeste si Cum comenteaza ANTONESCU atacul lui Zgonea

Liderul liberal a transmis ca propunerea PNL va fi facuta luni, la grupul parlamentar.

Oricine poate candida

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a aratat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca oricine poate candida, alesul urmand sa fie desemnat in urma unui vot secret.

Citeste si Valeriu Zgonea: Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. Nu va putea fugi insa de

“Oricine poate face o propunere, oricare dintre noi poate candida. In grup, votul va fi secret, fie ca va fi o propunere sau mai multe. Deci nu este decizia noastra, nu putem noi acum sa va spunem cine va fi propunerea PNL pentru presedintia Senatului. Ca PNL va avea o propunere, asta este cert”, a declarat Puiu Hasotti.
Adauga un comentariu