National

Antonescu, raspuns la afirmatia lui Ponta: O declaratie in dulcele stil Ponta

Publicat: 20 feb. 2014
1

Liderul PNL, Crin Antonescu, a comentat, joi seara, declaratia colegului sau din USL, Victor Ponta, privind candidatura sa la prezidentiale din opozitia, afirmand ca este un mesaj clasic al acestuia si ca intentioneaza doar sa ”inchida episodul USL”.

„Am o parere proasta. O declaratie in dulcele stil Ponta, in care de fapt se insinueaza lucruri si nu se spune ceea ce e de spus”, a spus Antonescu, la Realitatea TV, intrebat despre parerea sa vizavi de acest subiect.

Citeste si Campeanu: In afara de presedintele Basescu, nimeni nu mi-a cerut demisia

Acesta a explicat ca prin aceasta declaratia a inteles ca se va sta ”degeaba” pana luni si ca intentia este de a inchide episodul USL, dar fara sa aiba taria de a spune: «Eu am ales, am terminat»”.

Citeste si Ponta: Inteleg decizia lui Antonescu de a candida in afara USL, nu isi asuma guvernarea

Liderul PNL a mai spus ca el probabil va candida la Presedintie, dar ca nu stie daca din opozitie, ipoteza in legatura cu care el nu s-a exprimat pana acum.

Citeste si Sorin Rosca Stanescu: Asii din maneca lui Antonescu

Crin Antonescu a luat decizia sa candideze la alegerile prezidentiale din opozitie pentru ca este mai usor sa critici si sa nu raspunzi de nimic, a declarat, joi, liderul PSD, Victor Ponta.

Adauga un comentariu