National

Antonescu: S-a convenit sa revenim la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Publicat: 12 sept. 2013
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, dupa intalnirea cu Victor Ponta, ca s-a convenit sa se revina la constituirea unei Comisii parlamentare speciale pentru proiectul Rosia Montana, procedura de urgenta pentru votarea proiectului de lege urmand sa fie retrasa.

„Eu mi-am reafirmat convingerea ca e un proiect care in mod normal se asuma sau nu de catre Guvern. Premierul a ramas pe ideea ca proiectul a fost inaintat in Parlament”, a spus Antonescu, referindu-se la intalnirea cu Victor Ponta, informeaza rtv.net.

„PSD a convenit sa revenim pe comisie speciala in Parlament, deci sa se retraga procedura de urgenta”, a mai spus liderul PNL.

Comentarii
  • DACA ACEST MINISTRU DE LA TRANSPORTURI , NU FACE CURATENIE, E JALE… “Pentru fostul ministru, Relu Fenechiu, managementul privat înseamna ca aceia care au devalizat ani la rând sistemul feroviar românesc, cum este cazul directorilor Micu, Dorobanțu sau Ghibu, trebuiesc promovaţi ca manageri privaţi, dar remuneraţi împărăteşte.
    Valentin Dorobanţu, managerul privat de la CFR Călători, va fi verificat de Consiliul Concurenţei pentru desfiinţarea a peste 150 de trenuri de călători , toate rentabile pentru companie .
    Mai mult, Valentin Dorobanţu s-a înţeles cu liderul sindical Iulică Măntescu ca angajaţii care au manifestat împotriva Guvernului „să fie consideraţi în deplasare în interesul serviciului” „CFR Călători, condusă de Valentin Dorobanțu, ocolește sistematic licitațiile.

Adauga un comentariu