Actualitate

Antonescu se gandeste sa desfiinteze postul lui Orban

Publicat: 02 feb. 2010
1

Liderul liberal Crin Antonescu ia in calcul desfiintarea functiei de prim-vicepresedinte detinuta de Ludovic Orban, cel care l-a sustinut pentru a ajunge in fruntea partidului, facand lobby impotriva taberei Tariceanu. Antonescu a spus ca functia in cauza a generat prea multe tensiuni de care nu are nevoie.

„Nu sunt in acest moment hotarat. E posibil sa renunt la ea, din punctul meu de vedere, pentru ca a generat intr-adevar o serie de tensiuni de care nu avem nevoie, pe care nu mi le explic de altfel, pentru ca e o functie care ar fi necesara, o functie care pe mine cel putin ca presedinte, ma ajuta. Nu am luat o decizie”, a spus presedintele PNL, potrivit evz.ro. El a mai spus ca marea miza a Congresului nu este cine va candida la sefia partidului, ci daca liberalii vor lua masuri de reformare a formatiunii lor politice. In context, el a spus ca nu este sigur suta la suta daca va candida pentru un nou mandat de presedinte PNL.

Comentarii
  • Daca articolul era nu mai atat: „Liderul liberal Crin Antonescu gandeste” era senzational nu v-ar fi crezut nimeni. Asa mai are ceva text care se abate de la miezul problemei: im preajma fiecarui „mare” conducator trebuie crescute lichele, incapabili si pupincuristi care sa nu tenteze nicodata la primul loc. Bravo Crinule.. semeni tot mai mult cu toti.

Adauga un comentariu