National

Antonescu: Suntem singuri IMPOTRIVA lui Basescu, a PSD si a unor institutii internationale

Publicat: 19 mai 2013
1

Presedintele liberal Crin Antonescu a luat pozitie fata de situatia din USL in cadrul sedintei secrete a BPN din PNL, in care le-a cerut oamenilor sai masuri urgente pentru ca formatiunea pe care o conduce sa ia in jur de 25% la alegerile europarlamentare.

Presedintele PNL si-a anuntat colegii, conform unor inregistrari surprinse de jurnalistii PeSurse.ro, ca sunt singuri ”impotriva lui Basescu, a PSD si a unor institutii internationale” si ca tergiversarile cu partenerii din PSD trebuie rezolvate ”pana la vacanta parlamentara”.

”Eu sunt absolut de acord ca noi trebuie in permanenta si sa cantarim politic fiindca e limpede, ne aflam in o cu totul alta situatie de cat inainte de 9 decembrie cand USL era unul singur si aveam un singur dusman, iar acum acel dusman a devenit aliat pentru partenerul nostru si sa nu spun chiar adversar potential, dar efortul lor de extindere este vad in aceasta zona.

Ce spun eu nu e ca nu e suficient sa ne plangem pentru ca normal sa incerce sa ia pe imaginea lor tot ce e bun in guvern. Astea sunt lucruri naturale – problema e ce facem noi”, a spus Crin Antonescu in cadrul sedintei PNL.

Acesta a afirmat ca este constient de ”noua conjuctura politica”, spunand ca toate lucrurile sunt indreptate impotriva liberalilor.

”Suntem singuri impotriva lui Basescu, a PSD si a unor institutii internationale. Cred ca toate aceste povesti cu tergiversarile si ce fac cei din PSD, eu cred ca trebuie sa le rezolvam pana la vacanta parlamentara. Nu zic sa discutam neaparat in termeni de adversari, dar am aruncat ochii peste umar si nu le spun adversar. Dar noi vorbim de un partid care are 40% la o strigare, cu PPDD si cu doamna Udrea ca doar sunt colegi intru coabitare. Vorbim de un partid care are mai mult de jumatate din CJ-urile tarii, peste 2.200 de primari si este privit cu indulgenta de anumite institutii. Si tot acest mastodont este corent si unitar”, a adaugat Antonescu.

Acesta crede ca PNL-ul trage acum foloasele pentru ca nu a intrat in ”combinatii temporare cu domnul Basescu”.

”Nu e vorba doar de prezidentiale. E vorba ca la europarlamentare, daca PNL nu ia 30% cum spune domnul Turcanu, cu 25% realist la suta, PNL a castigat batalia pe dreapta si chiar daca PSD ia 40, sper sa nu fie atat, vor vedea ca pe partea dreapta suntem doar noi si se vor gandi sa se tina de angajamente. Daca noi o dam in 14-16%, atunci si eu m-as spune in pielea lor si sa ma intreb daca nu se intampla altceva pe partea dreapta”, le-a mai spus Antonescu liberalilor.

Inregistrarea poate fi ascultata pe site-ul pesurse.ro.

Comentarii
  • Stimati comentatori,incercati sa nu mai fiti frustrati si sa va exprimati civilizat,caci intelegem .Injuriile tineti-le pentru d-stra acasa sa nu v-auda nimeni.

  • Toti politicieni din rominia indiferent de culoare sunt la fel niste oti, tål-hari asa cå trebuie toti FU-TU-TI in gurå primul så iceapå cu ILIESCU si så terminati cu chioru……uraaaaaaaa

  • Mai las-o balta cu minciunile ieftine pentru creierele spalate de antene! Un dezgust si dispret total pentru voi, actualii din PNL! Rusine!

Adauga un comentariu