Magazin

Antonia a DEZVALUIT in sfarsit! Va fi mamica de…

Publicat: 27 oct. 2014
S-au declarat cei mai fericiti atunci cand au anuntat ca vor deveni parinti, insa Antonia si Alex Velea nu au vrut sa dezvaluie pana acum sexul copilului pe care abia il asteapta sa vina pe lume.
Azi dimineata, insa, cantareata a facut, fara sa vrea, o dezvaluire care ne lasa sa credem ca va deveni mamica unui baietel. Foarte frumos, mai ales ca artista are deja o fetita impreuna cu fostul ei sot, Vincenzo Castellano, iar acum va avea “pereche”, asa cum se mai spune in popor.

Citeste si: Lora a urcat BEATA pe scena si a fost acuzata de comportament INDECENT!

Cantareata s-a lasat prinsa intr-o discutie, alaturi de prezentatorii unei emisiuni radio la care fusese invitata. “Nu mai e mult pana vei deveni din nou mamica, Antonia. Te-ai gandit ca poate o sa iasa copilul cu tatuaje?” a glumit gazda matinalului cu Antonia.
Aceasta, razand, a scapat imediat “porumbelul”. “Am mai auzit-o pe asta. Mi se pare ca o sa iasa cu pachetele deja”, a raspuns iubita lui Alex Velea.
In concluzie, bebelusul Antoniei se pare ca va avea “pachetele”, adica muschi bine lucrati, la fel ca taticul lui. Intrebata despre ce nume va purta copilul, artista a fost putin mai atenta: “Stiu, dar nu vreau sa zic”, a mai spus aceasta.
Sursa: cancan.ro 


loading...

Adauga un comentariu