Cancan ultimă oră

Antonia a fost a fost părăsită de tatăl biologic, dar figura paternă nu a lipsit din viața artistei: „Tata nu e cel care îți dă viață, e cel care te crește”

Publicat: 24 ian. 2022

Antonia Iacobescu este una dintre cele mai iubite artiste din România. De-a lungul carierei sale, cântăreața s-a afișat mai mult în prezența mamei sale, însă când vine vorba despre partea masculină a familiei, foarte puține detalii sunt cunoscute despre tatăl biologic al vedetei. Într-un interviu, Denise Iacobescu a vorbit pe îndelete despre tatăl natural al fiicei sale, explicând ce s-a întâmplat

Cine este, de fapt, tatăl biologic al Antoniei

Un detaliu puțin cunoscut fanilor este că Antonia a fost părăsită de tatăl biologic. Acesta a dispărut din viața mamei sale încă de pe vremea când era însărcinată cu artista. Astfel, Antonia nu știe prea multe lucruri despre tatăl său natural, cântăreața nu a avut ocazia să-l cunoască vreodată.
Prezența masculină nu a lipsit din viața artistei, căci mama sa, Denise Iacobescu, și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, Mihail Iacobescu, cel care i-a devenit tată adoptiv Antoniei.

Antonia a avut o relație foarte strânsă cu Mihail Iacobescu, iar când era mică era foarte apropiată de el.

Denise Iacobescu a mai declarat că a învățat-o pe fiica ei să fie independentă, pentru că nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul.

”De mică i-am spus să fie pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni, asta nu din mândrie, dar să aibă ea stabilitatea ei, pentru că nu poți să știi ce se întâmplă cu cei din jurul tău, cu mama, cu tata”, a declarat Denise Iacobescu în urmă cu mai mult timp.

Cum a reacționat Antonia când a aflat că Mihail Iacobescu nu este tatăl ei biologic

Antonia a aflat mai târziu că Mihail Iacobescu nu este tatăl ei biologic. Deși aveau o relație excepțională și se înțelegeau de minune, artista a fost șocată când a aflat adevărul, însă Denise i-a explicat că părintele este cel care te crește și are grijă de tine, nu neapărat cel care îți dă viață.

„Antonia a aflat mai târziu că Mihai nu este tatăl ei. Atunci când a aflat a fost un pic așa șocată, dar i-am explicat și a înțeles. Știi cum e, tata. A fost un tată exemplu pentru ea”, a mai spus mama Antoniei.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Adauga un comentariu