Magazin

Antonia a topit inimile a zeci de mii de admiratori cu aceasta fotografie

Publicat: 14 feb. 2014
1

Este stiut faptul ca Antonia sufera enorm ca nu isi poate creste copila aproape de ea. Micuta Maya locuieste in Italia, la bunicii din partea tatalui, iar cantareata incearca sa ajunga la ea cat de des poarte, programandu-si concerte in zona.

„Binecuvantata sa fiu mama acestui inger frumos”, a scris Antonia, topind inimile a zeci de mii de admiratori si aratand ca nu isi poate ascunde sentimentele de mama, in fata acestora. Ea a postat si o fotografie mai veche a ei cu micuta Maya, in care cele doua se distreaza si scot limba in fata aparatului foto.

Citeste si Antonia, in cel mai nou videoclip al lui Adi Minune

Se pare ca Antonia a inceput lupta in instanta cu Vincenzo Castellano pentru custodia fetitei ei, Maya, pe care a mers sa o viziteze in Italia, saptamana trecuta. Numai ca, prognosticurile nu sunt prea optimiste pentru ea.

Citeste si Gluma care i-a revoltat pe fanii lui Alex Velea. Ce a postat pe internet

Unul dintre cei mai experimentati avocati de la noi, Paula Iacob, sustine ca solista ar avea slabe sanse de castig. Antonia se pare ca are slabe sanse de castig in procesul privind custodia fetitei ei, Maya.

Citeste si „Nu vreau sa-mi creasca fetita ciudatu’ ala de Velea”

In prezent copila este crescuta de bunicii, din Italia, iar intrevederile intre ea si solista au fost destul de rare, din cauza programului incarcat al artistei. Acesta ar putea fi si motivul pentru care cantareata nu o va lua la ea pe fiica ei.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu