Actualitate

Antonia Cun, fosta Jaqueline, revine in forta

Publicat: 27 iun. 2012

Antonia Cun, fosta Jaqueline, revine in forta cu un nou single, "Promise me", piesa produsa de Robert Georgescu, unul dintre DJ-ii care au stat in spatele a multor hituri din ultimii ani. Dupa piesa "Key ela" , compusa de Adi Cristescu si Chris Mayer, noua piesa are toate premisele pentru a deveni hit.
"Am colaborat foarte bine si consider ca exista o baza solida in spatele acestei piese. Cred ca Antonia Cun va fi o prezenta aparte in show-biz-ul autohton", a declarat DJ Robert Georgescu.
 Artista are 28 de de ani si studiaza muzica de la 15 ani. A terminat studiile scolii populare de arta "Francisc Hubic" si a absolvit Academia de Muzica din Cluj sectia canto-muzica clasica.
     Antonia Cun reuseste sa imbine cu succes marea ei pasiune, muzica, cu cariera de asistent universitar doctorand la Universitatea din Oradea unde preda limba engleza, totodata fiind si studenta la Facultatea de Medicina din Oradea specializarea Medicina Generala. Pe data de 30 martie si-a sustinut teza de doctorat in filologie, rezultatul fiind un succes, Antonia obtinand calificativul "Foarte bine", echivalentul "Magna Cum Laudae".
 In urmatoarea perioada, Antonia Cun va publica o carte, "Criza de identitate in proza Henriettei Yvonne Stahl", lucrare ce va putea fi gasita in librariile din Bucuresti, Oradea, Cluj, Timisoara, Iasi si Arad.

Asculta  aici Antonia Cun –  Key Elaloading...

Adauga un comentariu