Mozaic muzical

Antonia, in vizorul unui afacerist controversat! Ce marturisiri neasteptate a facut

Publicat: 25 iul. 2018
3

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din Romania, cu milioane de fani in tara, dar si peste hotare. Si… desi e mama a trei copii si… “sotia” lui Alex Velea, ea se bucura de multi admiratori. Printre acestia se numara si un controversat om de afaceri.

Nick Radoi, cuvinte de lauda la adresa Antoniei

Impartit de ani buni intre Romania si America, Nick Radoi nu a avut ocazia sa o cunoasca personal pe Antonia… pana de curand cand acest lucru s-a intamplat! El a povestit cat de emotionat a fost, dar si ce i-a zis frumoasei cantarete.

In cadrul interviului in care controversatul afacerist a vorbit despre intalnirea cu Antonia, el a marturisit si ca o sa scrie o carte. Volumul nu va fi realizat in America, unde a cunoscut succesul, ci in tara natala, Romania. Mai mult, Nick Radoi a dezvaluit si locul in care o va redacta.

“Este prima data fata in fata cand o vad pe Antonia. I-am spus ca normal in Mexic in cluburi se canta melodiile ei, nu o confund cu nimeni.

O sa scriu o carte, doresc sa ramana ceva frumos in urma mea, sa daruiesc ceva. Am ajuns sa fac bani si cand dorm, dar mi-au trebuit ani de munca. Am ales mai multe titluri. In octombrie voi sta in Bucovina o luna ca sa scriu cartea”, a spus Nick Radoi in cadrul emisiunii “Rai da’ Buni”.

La inceputul acestei luni, Alex Velea si-a lansat e cel mai nou single. Artistul a colaborat la melodia “Sahara” cu Antonia si Lino Golden, unul dintre “fiii sai adoptivi”

Adauga un comentariu