Din lumea filmului

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus. Cum şi-a petrecut timpul actorul

Publicat: 27 aug. 2020
Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus
Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus. Actorul a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook unde a postat o fotografie amunzantă în care el se lupra cu molecule de COVID-19. În vârstă de 60 de ani, Banderas a anunţat că este infectat chiar de ziua lui, pe 10 august.

După o perioadă în care a stat în izolare, starul a reuşit să învingă virusul.

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus

„După 21 de zile de izolare disciplinată, pot spune că am depăşit infecţia de Covid-19. Gândurile mele merg către cei care nu au fost la fel de norocoşi că şi mine, dar şi către cei care au suferit mai mult decât mine”, a scris Banderas.

La momentul în care a aflat că este infectat cu virusul corona, actorul acuza stări de oboseală însă era stabil.

„Mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei. Sunt încrezător că mă voi recupera cât mai curând. Procesul infecțios pe care îl sufer și care afectează atât de mulți oameni de pe planetă”, spunea Banderas la acea vreme.

Timpul din izolare l-a petrecut citind şi scriind.

Cine este Antonio Banderas?

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus şi puţini sunt cei care nu îi cunosc cariera. Şi-a câştigat laudele criticilor pentru toate rolurile jucate, în faţa publicului de orice vârstă şi din orice mediu – cinema, televiziune sau teatru.

Banderas a devenit de curând centrul atenţiei în filmul Shrek 2, pentru care a fost vocea personajului ‘Motanul incaltat’.

S-a născut la Malaga, Spania unde a urmat cursurile Şcolii de Artă Dramatică, apoi s-a mutat la Madrid, unde s-a alăturat prestigiosului Teatru Naţional al Spaniei.

Celebrul scenarist Pedro Almodovar l-a distribuit pe Banderas în Labyrinth of Passion, primul dintre cele cinci filme pe care cei doi aveau să le realizeze împreună. Cei doi au mai colaborat în Matador, Law Of Deşire, Women On The Verge Of A Nervous Breakdown şi Ţie Me Up! Ţie Me Down!

Primul rol în limba engleză a fost în filmul The Mambo Kings. Rolul care l-a consacrat a fost cel din producţia Desperado unde a colaborat cu regizorul Robert Rodriquez. Colaborarea dintre cei doi a avut un mare succes astfel că au continuat şi pentru alte producţii precum Spy Kids, Spy Kids 2, Spy Kids: Game Over, Four Rooms şi Once Upon A Time În Mexico.

Pe lângă actorie, Banderas este pasionat şi de regie. Şi-a făcut debutul regizoral cu succesul de critică Crazy În Alabama, având-o în distribuţie pe Melanie Griffith.

A fost nominalizat pentru Globul de Aur de mai multe ori:

pentru rolul Che din filmul lui Alan Parker Evita;
pentru rolul principal din Masca lui Zorro;
pentru rolul său din filmul lui Bruce Beresford “And Starring Pancho Villa aş Himself”, difuzat pe HBO. Pentru acest rol a fost nominalizat şi la Premiul Emmy.

Interpretarea vocală a personajului Motanul Încălțat din Shrek 2 și Shrek al treilea l-a făcut cunoscut în circuitul rolurilor pentru filme de familie.

Antonio Banderas s-a vindecat de coronavirus şi poate să îşi poate continua cariera. În cinstea muncii sale a fost recompensat pentru rolurile sale din filme cu steaua numărul 6801 amplasată pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Adauga un comentariu