Local

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Nicolo Napoli, vrea să-i dea afară pe Andrei Cristea şi Andreias Calcan: „Dacă nu pleacă ei, plec eu”

Publicat: 23 apr. 2021
Antrenorul echipei de fotbal din Copou vrea să-i excludă pe Andrei Cristea şi Andreias Calcan din lot. Fotbalistul Andreias Calcan a precizat faptul că are în vedere să se retragă din echipă din cauza jignirilor aduse de către antrenorul Nicolo Napoli

Scandalul pare să nu se oprească la Politehnica Iași. Antrenorul echipei de fotbal din Copou vrea să-i excludă pe Andrei Cristea şi Andreias Calcan din lot. Fotbalistul Andreias Calcan a precizat faptul că are în vedere să se retragă din echipă din cauza jignirilor aduse de către antrenorul Nicolo Napoli.

După declarația lui Calcan, tehnicianul italian a avut o primă reacţie.

„Am cerut CD să-i excludă pe Andrei Cristea și pe Calcan”

Napoli menţionează că a cerut Comitetului Director excluderea din lot a jucătorilor Andrei Cristea și Andreias Calcan.

„Calcan a greșit pe teren la o fază, a dat mingea afară singur, iar eu am avut o reacție. A fost o fază normală de joc în care jucătorii greșesc și antrenorii încearcă să facă mai bine. Dar astăzi, el trebuia să vină la mine în vestiar să-mi spună, nu să iasă în fața jucătorilor.

S-a băgat în față la toți și pentru asta l-am jignit, da. Vii la mine în vestiar, vorbim între patru ochi. L-am dat afară. Și pe el, și pe Andrei Cristea. Am cerut Comitetului Director să-i excludă pe Cristea și pe Calcan. Asta e propunerea mea. Dacă nu vor pleca ei, plec eu. Ce a făcut Andrei Cristea? A urlat la mine în timpul meciului, că sunt un antrenor de ….. Este sub demnitatea mea să ascult asta. Eu am venit cu inimă deschisă la Poli Iași, nu să mă lupt cu fotbaliștii din interior”, a declarat Nicolo Napoli pentru ProSport.

Andrei Cristea, atac la Nicolo Napoli

Andrei Cristea a transmis faptul că ceea ce a comunicat antrenorul Nicolo Napoli este o minciună.

„Este o minciună ordinară! Lucrul acesta nu s-a întâmplat și sunt atât de mulți jucători în jurul meu care au putut auzi, plus că sunt camerele de luat vederi. Încearcă să-și ascundă comportamentul lui de jignitor la adresa lui Calcan printr-o reacție de copil de grădiniță care nu fac faimă nici clubului, nici acestui oraș. Este păcat că un român să fie făcut jucător de c…t într-un moment atât de greu. Vreum unitate pentru ultima oară. Să aducă martori, pentru că pe el l-a auzit tot vestiarul înjurându-l pe Calcan. De două săptămâni tot umblă pe la birouri și vrea să mă dea afară. E trist. Eu mi-am făcut doar datoria la acest club, caută să-și scuze jignirile aduse lui Calcan printr-o minciună ordinară la adresa mea”, a declarat Andrei Cristea pentru ProSport.

Comentarii
  • adevarul ca cei doi Cristea si Calcan parca fac anapoda echipei sa retrogradeze. Calacan aseara parca a fost de liga 4-a, niste boabe spre poarta pana in vazduh date.

  • NAPOLI pleaca!!!!!!! Mergem in b si preferabil sa construim o echipa in 3 ani TANARA ,,.AMBITIOASA ,,,,CU PATRIOTISM LOCAL,,,CU O A DOUA ECHIPA IN C SI ATUNCI VOM FI MANDRI DE EI…..Mister NAPOLI inteleg fitele dar deja e prea mult …..cand joci

  • Cristea inteleg ca esti frustrat, dar nici chiar asa. Ascunde-te undeva pana salveaza italianul echipa de la retrogradare, apoi poti sa mai vorbesti.

Adauga un comentariu