Economic Local

Antreprenorii din Moldova primesc fonduri de la ADRNE

Publicat: 11 iul. 2019
1

In cursul zilei de astazi, începând cu ora 10:30, va avea loc, la Piatra Neamt, un eveniment legat de semnarea contractelor de finantare cu 75 de viitori antreprenori din cele sase judete ale Regiunii Nord-Est.

Vezi si: Fonduri europene pentru reabilitarea unui monument istoric din Iasi. Cea mai mare cladire pentru Muzeul Literaturii va fi refacuta cu milioane euro – FOTO

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului "Start Up Activator", ce are ca scop încurajarea antreprenorialului si a ocuparii pe cont propriu prin sustinerea înfiintarii de întreprinderi non-agricole în zona urbana din Regiunea Nord-Est. Proiectul este finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, fiind implementat de catre CNIPMMR, în parteneriat cu ADR Nord-Est si CJ Neamt.

Valoarea totala a subventiilor pe care le vor primi firmele este de 12.000.000 lei, aproximativ 160.000 lei de firma. Domeniile de activitate sunt diverse: IT, productie, servicii de publicitate si design, servicii de arhitectura, creatie produse vestimentare, comert on line, cabinete veterinare, cabinete de terapie prin muzica etc.

 

 

Adauga un comentariu