Sport

Anunț bombă despre viitorul lui Radu Drăgușin: Semnează prelungirea cu Juventus! Detaliile momentului

Publicat: 06 apr. 2021
Radu Drăgușin
Radu Drăgușin semnează vineri prelungirea cu Juventus

Radu Drăgușin își va prelungi înțelegerea cu Juventus! Semnarea contractului urmează să aibă loc vineri, impresarul jucătorului, Florin Manea, fiind deja în Italia. Radu Drăgușin (18 ani) a fost transferat de Juventus, în vara lui 2018, de la juniorii lui Regal București, pentru 250.000 de euro.
Odată cu venirea lui Andrea Pirlo la „cârma” campioanei Italiei, Radu Drăgușin a bifat mai multe meciuri la prima echipă a lui Juventus.

Radu Drăgușin semnează vineri prelungirea cu Juventus

Sursele ProSport susțin că Radu Drăgușin va semna vineri prelungirea contractului cu Juventus. Părțile s-au înțeles, iar impresarul Florin Manea se află deja în Italia, urmând să ajungă la Torino.
În ultima perioadă, s-a vorbit despre mai multe echipe din Premier League care l-ar dori pe internaționalul de tineret, însă acesta a decis să rămână la campioana Italiei, acolo unde este foarte apreciat de antrenorul Andrea Pirlo.

„În mare parte da, semnează cu Juventus, după ce se termină cu lotul cred că voi zbura la Torino și vom avea o discuție finală, el este în ultimele șase luni, oricând poate să semneze cu oricine. Și atunci și cei de la Juventus sunt puțin circumspecți să îl bage. Dar în momentul în care va semna, eu cred că va avea mai multe meciuri la Juventus, la echipa mare.

Din ce am discutat eu, se bazează pe el, l-au pus cap de listă pentru resemnare, chiar și Agnelli a insistat, «dom’le, rezolvați situația cu Drăgușin, să știm ce facem». Deci se mizează foarte mult pe el. Acum, avea și el două zile libere, trebuia să dea un examen pentru bacalureat, s-a accidentat Chiellini la naționala Italiei, a sunat Pirlo, ne-a informat imediat team managerul, pe 31 cel târziu trebuie să fie la Torino că este în lot pentru meciul cu Torino”, a declarat Florin Manea, pe 28 martie, la ProSport Live.

Radu Drăgușin, desemnat cel mai bun tânăr fotbalist de la Juventus

Radu Drăgușin a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al lui Juventus, în 2020.
A șasea ediție a premiului „Giovani Bianconeri” a fost câștigată de către Radu Drăgușin, potrivit publicației italiene cu același nume.
Au votat nu mai puțin de 52 de experți, printre care jurnaliști italieni, antrenori, fotbaliști și agenți FIFA.
Fundașul român a primit cele mai multe voturi și a adunat 311 puncte. Pe podium s-au mai clasat Nicolo Fagioli, mijlocaș ofensiv în vârstă de 20 de ani, cu 264 de puncte, și Elia Petrelli, atacant în vârstă de 19 ani, cu 206 puncte.
Precedentele ediții ale premiului „Giovani Bianconeri” au fost câștigate de către Luca Clemenza, Pol Lirola, Moise Kean, Nicolo Fagioli, respectiv Hans Nicolussi Caviglia.

Adauga un comentariu