National

Anunt-bomba facut de Bogdan Chirieac: „E un autodenunt?”

Publicat: 11 mai 2016
1

Elena Udrea lanseaza o noua informatie bomba in spatiul public. dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Inspectia Judiciara a CSM in legatura cu afirmatii facute de Udrea in anul 2015.

„Eu cer sefei DNA sa mai sesizeze Inspectia si cu urmatoarea declaratie: EU, ELENA UDREA, AM FOST LA PRIMUL MINISTRU VICTOR PONTA IN BIROU SA NEGOCIEZ NUMIREA LUI KOVESI IN FUNCTIA DE PROCUROR SEF ANTICORUPTIE! Am facut acest lucru deoarece Presedintele Traian Basescu dorea sa o nominalizeze in aceasta functie, Ponta avea alta propunere, iar cei doi nu discutau intre ei. Am facut-o din proprie initiativa, dar sunt persoane care pot confirma ceea ce spun. „

Bogdan Chirieac s-a intrebat daca nu cumva acest anunt este un soi de autodenunt.

“Ce rezulta din asta? E un autodenunt? Eu vad ca legea spune ca domnul Ponta era interimar la Justitie. Si o indepartase pe doamna Pivniceru din competitie, care chiar stie legea. Domnul Ponta i-a facut vant doamnei Pivniceru. Si ministrul propune si presedintele dispune. Deci a fost o echipa de negociere. Spre cinstea dansei, doamna Kovesi nu a tinut cont de asta.”

Adauga un comentariu