Eveniment-Social

Anunt BOMBA facut de PRO TV in privinta viitorului concursului MASTERCHEF

Publicat: 11 ian. 2014

Pasionatii de cooking din intreaga tara au acum sansa de a-si etala veleitatile de bucatari si de a intra in competitia pentru titlul de „MasterChef” in cadrul preselectiilor ce debuteaza in aceasta luna.

Pentru prima oara in istoria show-ului de la ProTV, caravana MasterChef” porneste si in tara, gata sa guste din delicatesele clujenilor si ale iesinilor. Asadar, toti cei care isi doresc sa intre in concurs si sa guste viata de star sunt asteptati la preselectiile din Cluj (17 ianuarie, ora 10:00, Hotel Golden Tulip Ana Dome), Iasi (19 ianuarie, ora 10:00, Hotel Unirea) si Bucuresti (25 ianuarie).Toti participantii trebuie sa vina cu un preparat pregatit in prealabil pe care sa il prezinte in fata juriului.

Aspirantii la titlul de „MasterChef” al Romaniei si la premiul de 50.000 de Euro trebuie sa aiba peste 18 ani, sa nu fi profesat vreodata in acest domeniu, insa, mai presus de toate, trebuie sa iubeasca gatitul si sa demonstreze ca pot face din aceasta arta un adevarat spectacol.loading...

Comentarii
  • „Bomba… Bomba”. Bre, m-ati spart cu titlurile astea de o bucata de vreme. Nu este zi in care sa nu vad in titlurile voastre cuvintele: bomba, spulberat, incendiar, exclusiv (desi e stire copiata de la altii) si alte asemenea exagerari fara nici o legatura cu realitatea si cu continutul articolului. V-ati facut de tot rahatul si vi s-a dus vestea de adunatura de neprofesionisti si analfabeti. Dar si voi sunteti precum e seful vostru: tzigan analfabet, ce nu stie sa lege doua vorbe dar cu tupeu si gura mare. Angajati-va macar cu corector si un redactor adevarat!

    • ….pai cine este sef stimabile???…ca pe asta care il stiu eu nu este de etnie romma…sau tu ai o problema cu baietii tuciurii…sunt si tigani de treaba…*********** sigur nu-i *****, nu te-ai nascut tu decand il stiu eu, …nu am nici o treaba cu el nu-i tin partea

  • Seg, adica patronul bzi e un anume Ghiioceel Assimionessei, un borhoi gras, cu ten masliniu, tzigan romanizat. Da o cautare pe google dupa poza cu el si o sa te convingi singur. O sa mai gasesti si infor*** despre procesele lui, despre santajuri si calomnii. Numele l-am scris special gresit, pentru ca e cenzurat de bzi.

Adauga un comentariu