Magazin

Anunt-bomba! Se intoarce la VOCEA ROMANIEI

Publicat: 05 sept. 2014
1

Fost colaborator in trupa de balet a lui Edi Stancu, Emil Rengle devine coregraf al show-ului Vocea Romaniei.

Emil Rengle a dansat de-a lungul anilor in cadrul unor show-uri precum Romanii au talent, Dansez pentru tine si Vocea Romaniei. In plus, el si-a perfectionat tehnicile de dans la scoli de coregrafie de peste ocean, unde a colaborat cu nume mari ale coregrafiei mondiale, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) si Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Citeste si Smiley ofera o declaratie dupa ce a fost AGASAT de presa

Emil Rengle a revenit in Romania pentru a revolutiona imaginea dansului in tara noastra. El va urca pe scena de la Vocea Romaniei ca principal coregraf si se va ocupa de noua echipa de balet a emisiunii.

„Atunci cand am plecat la studii in strainatate eram hotarat sa revin in Romania si sa impartasesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma sa le descopar. Sunt extrem de fericit ca datorita acestei colaborari voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins ca proiectul va fi unul de succes si ca vom face impreuna un sezon de neuitat al Vocii Romaniei,” a spus Emil Rengle.

Citeste si Horia Brenciu, reactie fabuloasa dupa ce a fost facut praf de Loredana Groza!

El a fost la UNATC, apoi la scoli de dans internationale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles.

El a castigat campionatul de dans Hip Hop International si a semnat coregrafia primei trupe de dans din Romania care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships in Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai cautat coregraf din tara noastra. A colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar si cu artistele internationale Alexandra Stan si INNA.

Citeste si Monica Anghel, din nou in negocieri cu o televiziune!

Vocea Romaniei va fi difuzata in fiecare vineri de la 20:30, incepand cu 19 septembrie la PRO TV

Citeste mai multe pe paginademedia.ro

Adauga un comentariu