Stiri si curiozitati

Anunt de ultima ora despre Monica Gabor, dupa incendiile din California! Deja peste 48 de persoane si-au pierdut viata

Publicat: 14 nov. 2018

Vila Monicai Gabor din Malibu este in pericol sa arda, in urma incendiilor violente care au lovit statiunea. Casa care valoreaza 7 milioane de dolari are sanse mari sa fie distrusa, avand in vedere ca romanca locuieste cu Mr. Pink foarte aproape de Gerard Butler, a carui locuinta a fost mistuita de flacari, in urma cu cateva zile.

„M-am intors la casa mea din Malibu dupa evacuare“, a scris Butler in dreptul unei imagini in care in spatele lui se pot distinge casa facuta scrum si o masina distrusa de flacari. „Momente dureroase in California, insa curajul si spiritul de sacrificiu al pompierilor sunt inspirationale“, a scris actorul.

Kim Kardashian, evacuata din Calabasas

Starul de reality show Kim Kardashian West s-a numarat printre zecile de mii de persoane evacuate din mai multe orase din California, in urma unui incendiului de vegetatie izbucnit joi. Kim Kardashian filma incendiile din avionul ei personal, cand si-a dat seama ca si proprietatea sa, situata in Hidden Hills, era in pericol de a fi inghitita de flacari. Starleta a publicat imaginile pe contul ei de Instagram si si-a rugat fanii „sa se roage pentru Calabasas”, zona in care se afla locuinta sa si a rapperului Kanye Westloading...

Adauga un comentariu